Te kerestél már egy évben 650 milliót? Nem? Pedig, ha nertárs lettél volna...

Tavaly mindössze kilenc hónap alatt, január és szeptember között 3,9 milliárd forintos forgalmat pörgetett ki Balásy Gyula rendezvényszervező cége, a Moonlight Event Kft. Igen, Balásy Gyula az a vállaltan fidesz-szimpatizáns fiatal vállalkozó, akinek cégei bevételének növekedése még Mészáros Lőrinc vállalataiét is felülmúlta. Ő helyezi ki azokat a plakátokat, amivel téged Orbánék hülyének néznek.

Még a koronavírus előtt, februárban derült ki, hogy idén 150 000 000 000 forintot költ propagandára a kormány. A számot leírni is abszurd, ha pedig arra gondolunk, hogy ez az összeg pusztán egyetlen célt szolgál, hogy a Fidesz hatalomban maradhasson, akkor pedig egyenesen vérlázító. Azóta pedig jött egy válság is. Ez azonban nem mindenkit fog a földhözverni.

A plakátkampányos Balásy cégei például tavaly átlagosan havi 650 millió forint hasznot hoztak. 

Tavaly mindössze kilenc hónap alatt, január és szeptember között 3,9 milliárd forintos forgalmat pörgetett ki Balásy Gyula rendezvényszervező cége, a Moonlight Event Kft. A cég 2011-es alapítása óta még nem látott ennyi pénzt, eddigi csúcsévében, forgalma 2018-ban is csak súrolta az egymilliárdot. A tavalyi nyereség is rekord, 460 millió forint adózás után, vagyis közel 12 százalékos nyereségrátával működött a Moonlight Event. A nagy menetelést a cég mérlegbeszámolója szerint a projektek számának növekedése eredményezte

- írja a 24.hu.

A lap azt is megjegyzi, hogy a Moonlight Event rendezvényszervező így is eltörpül Balásy Gyula fő cége, a kormány reklámjait és propagandaanyagait gyártó New Land Media Kft. mellett. Ez az a cég, aminél Rogánék tavaly 70 milliárd forintot költöttek el kormányreklámra.

A 2020-at megelőző 4 év alatt Orbánék 190 milliárdot vertek el agymosásra. És nem úgy néz ki, mintha ezen spórolni szeretnének. Az adófizetők pénze a jövőben is egyetlen vállalkozót gazdagíthat: Balásy Guyla New Land Media – Lounge Design cégpárosát. A vállaltan fidesz-szimpatizáns fiatal vállalkozó cégei bevételének növekedése még Mészáros Lőrinc vállalataiét is felülmúlta.