Kínos: A TV2 lekeverte az Orbán intézkedéseit kritizáló Kóbor Jánost - videó

Az Omega frontemberének sem tetszik a miniszterelnök válságkezelése, csakhogy ennek egy propagandacsatornán nem lehet hangot adni. A két “műsorvezető” ennek megfelelően reagált, de addigra Kóbor gyakorlatilag elmondta, amit akart. 

Nem szokványos módon ért véget a Mokka Kóborral készített hétfői interjúja. A Fidesz-média egyik leggázabb propagandagyárának reggeli műsorában telefonon kapcsolták a zenészt, az apropó az volt, hogy Kóbor korábban azt mondta, hogy együttesét végleg megölte a vírus. 

Az adás meglepően rövidre, nagyjából 5 percesre sikerült, aminek az az oka, hogy Kóbor nyíltan kritizálni kezdte a kormány járványügyi intézkedéseit, többek között kimondta azt is, hogy 

őt nem győzik meg a lehetséges megoldásokról kapott információk, pedig rengeteg hely van a világon, ahol ezt az egész helyzetet meg tudják oldani. 

Majd hozzátette, szerinte "a satu sem jó kifejezés, és abban sem biztos, hogy a katonaság bevetése jó ötlet" - erre már aztán a csatorna két munkatársa egymás szavába vágva véget vetett a számukra rendkívül kínos pillanatoknak, arra hivatkozva, hogy lejárt az idejük - ezt egyébként jól látják, maximum 2022-ig tervezhetnek. Ezzel prezentálták, hogy nem csak populista vezérük, de ők is bármikor elhallgattatják azt, aki nem ért egyet velük, helyesebben fogalmazva azt, aki a valóságról mer beszélni.