Németh Szilárd megint a határkerítésnél "őrizte Európa békéjét"

Akár ott is maradhatna, hogy még biztosabb legyen a védelem.

A magyar kerítés betonbiztosan őrzi Európa és Magyarország békéjét, a szinte hermetikusan lezárt déli határszakaszon egyetlen egy illegális bevándorló sem juthat át - mondta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára szerdán Hercegszántón.

Németh Szilárd kijelentette továbbá, hogy

beigazolták, hogy a migráció elleni küzdelem egyetlen hatásos eszköze Európa külső határainak védelme.

Németh Szilárd arról nem beszélt, hogy hatásos védelem lett volna az is, ha a letelepedési kötvénybiznisz 2013-as bevezetése és 2017-es felfüggesztése közötti időszakban, Rogán Antal gondozásában nem engedtek volna be 59 országból a 20.000 ismeretlen hátterű migránst  hazánkba. Ez ugyanis remek lehetőséget biztosított gazdag, Unión kívüli polgároknak, hogy ellenőrzés nélkül, vagy minimális ellenőrzéssel bejussanak az Unió területére. A Jobbik 2016-ban megszüntette volna a betelepítést, Orbán Viktor azonban nem volt hajlandó lemondani a bizniszből származó pénzről. Inkább a sajtótörténelem leggusztustalanabb lejárató kampányát indította el a párt ellen.

Így nem csak terroristák, szervezett bűnözők, kínai triádok, orosz alvilági csoportok, jöhettek be számolatlanul.

Ez persze a nerisztáni narratívában továbbra sem számít, a lényeg, hogy Németh Szilárd véd minket a kerítésnél. Mert ő egy igazi hazafi.