A KDNP kádere lenácizta Szilágyi Györgyöt, mire az ülésvezető Latorcai János a jobbikos képviselőt zárta ki az ülésről - videó

Csak, hogy értsük: Latorcai Nacsa Lőrinc KDNP-s képviselőtársa. Együtt adtak újabb ízelítőt (ál)kereszténységből és a kormány által elképzelt "demokráciából". 

Szilágyi Györgynek, a Jobbik országgyűlési képviselőjének bűne az volt, hogy Nacsa nácizását kikérte magának és nyugodt hangnemben gerinctelennek nevezte a KDNP káderét. Erre Latorcaiban maximumra pörgött a szervilizmusa, és őrjöngve megvonta a szót a jobbikos képviselőtől, majd őt zárta ki az ülésről. 

 

A reakciója azért (is) furcsa, mert Kocsis Máté az első "büdösbunkózásával" már kijelölte, milyen skálán mozoghat majd a közbeszéd a 2022-es kampány felé haladva, a nívót pedig nem csak a nerisztáni hierarchia alsópolcos megmóndóemberei tartják, hanem azóta Kövér LászlóSemjén Zsolt és Nacsa Lőrinc is, aki nemrég még az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) szekunder szégyen csoportjaiban villantotta meg gerinctelen képmutatófajba való képességeit.

Jakab Péter akkora bunkó, hogy ma felrúgta azt a 30 éves szokást, hogy egy új képviselőnek a frakcióvezetők gratulálnak. Ő (és egyébként senki a Jobbikból) ezt nem tette meg, amikor Koncz Zsófia pár perce letette az esküt. Emberként is megbukott Jakab Péter!

- kurjantotta nemrég Facebook-oldalára a híresen kereszténydemokrata Nacsa.

E portálon is számtalanszor felhívtuk már a figyelmet a Fidelitas magasértelmiségi megnyilvánulásaira, de az ifjú kereszténydemokraták is pariban voltak/vannak a korábban Böröcz László vezette kócerájjal. Nekik van Nacsa Lőrincük, akinek lénye legalább annyira ciki, mint Kövér László bajsza vagy Koncz Zsófia olasz zászlós kampánya. Ezt meg is mutatta már az ATV stúdiójában.

Nacsa Lőrinc - és ezek szerint Latorcai János is - azon megrekedt evolúciójú politikus-faj tagjai, mely szerint az ő szent miniszterelnökük és drága párttársaik mindenki felett állnak, érinthetetlenek, megbánthatatlanok, kérdőre vonhatatlanok, hibátlanok.