Bede Zsolt: Ma meg már az utolsó idióta is azt mond, amit akar!

*És tényleg.

A Tarlós István szerint is "kificamodott lelkű, bamba lúzer" Bede Zsolt vezette Vadhajtások.hu nevű, neonáci Fidesz-szavazók lelkét cirógató zugfirkász egyesületet nem kell bemutatni, ők azok, akik a magyar helyesírás szabályait, a stilisztikai, etikai, erkölcsi és minden egyéb újságírásra vonatkozó normát zárójelbe téve igyekeznek Orbán Viktornak és nertársainak ánusza köré spirálba rendeződni. Illetve, nem is zárójelbe téve, mert ahhoz minimum tudni kellene az említettek létezéséról. Bár egy ideig nem is Orbán Viktor ánusza volt a legizgatóbb, mert a Fidesz kedvéért műpénisszel a seggében közlekedő Bede Zsolt nem is olyan régen megsértődött a kormánypártok galád módszereire. Az eltévejedés viszont hamar elmúlt, a jó eséllyel a kormánymédia által anyagilag is támogatott Vadhajtások thin tankja (Haha - a szerk.) mégiscsak azt tartotta jövedelmezőbbnek, ha a nertársak valaga körül marad.

Szóval, lényének kifinomultsága okán most interjút készített vele a kormányzati hirdetéseket sem megvető Azonnali. Ez pedig annyi kacagtató fordulatot hozott a magyar közéletbe, hogy nehéz mellette szó nélkül elmenni. Kezdjük azzal, hogy egy már-már eposzi történet rajzolódott ki abból, hogy Bede Zsolt nem akart interjút adni, aztán mégis, de csak videósat, aztán végül jó lett az írott, majd azt is letiltotta. De az Azonnali mégis lehozta. It's so exciting!

Az interjú terjedelme is eposzi, úgyhogy csak a legszórakoztatóbb momentumokat emelnénk ki azzal kapcsolatban, ki is Bede Zsolt:

- "Egy alulról szerveződött valami", aki az internet adta lehetőségeket használta ki. "Nem  újságíró, teljesen más a szakmája, vendéglátózott húsz évig".

- Akire tetoválva van "egy kettős kereszt, egy hun harcos, aki egy Árpád-sávos pajzsot fog, és van egy csodaszarvas". Ezért nácinak hivták a Gyurcsány-diktatúrában. 

- Aki nem állíthatja, hogy a Gyurcsány-diktatúrában lehallgatták, de szerinte igen. "Szóval ez egy kemény dolog volt. Nem úgy volt, mint amire most kiabálnak, hogy diktatúra van. Most egy nagyon puha diktatúra van, ha úgy értjük, mert itt simán elfoglalhatsz egy egyetemet" - mondja Bede. "Annyiban különbözött akkor a dolog, hogy nem volt még Facebook, a tévébe nem hívtak be embereket, nem tudta elmondani Csurka vagy a jobboldal, hogy mi legyen, mi történik, mit csináljunk.

Ma meg már az utolsó idióta is azt mond, amit akar - véli Zsolt. Van benne valami.

- Akinek igazán fontos az Isten, haza, család. "Ezeket fontos megélnem" - álltja.

- Aki sose volt fideszes "ez csak így jött":

"Amikor a Fidesz elkezdett az elmúlt egy-két évben nemzeti kormányzást csinálni, az megtetszett, mert összeértek a gondolataink. Tetszett, hogy megmondják, hogy ki a libernyák, ki a kommunista, és azért nemzeti lüktetést is kapunk"

Szóval érted: Zsolt az, aki nem szeret gondolkodni, szereti ha megmondják neki, kiről, mit gondoljon. Eme értékes tulajdonsága amúgy kirajzolódik az interjú minden pontján. Aki hasonló intelligenciával van felvértezve, bizonyára eljut a végéig.