Orbán Viktor megnevezte a világpolitika legkorruptabb emberét

Nem, a magyar kormányfő nem coming outolt, szerinte Soros György az! Ha péntek reggel, akkor a miniszterelnök a propagandarádiójában igyekszik egy párhuzamos univerzumba terelni hallgatóságát. A populista “vezér” bajban van, így újra elővette a Soros-kártyát. Az interjú természetesen ezúttal sem a valódi segítségnyújtásról, felelős döntések meghozataláról, az egészségügy, vagy éppen a gazdaság talpra állításának komoly, kézzelfogható szándékáról, hanem Sorosról szólt.

Bár teljesen egyértelmű, és már a fél világ kimondta, hogy a kizárólag a hatalma fennmaradásáért harcoló Orbán önös érdekek miatt gátlástalanul megvétózta az uniós költségvetést, ezzel pedig a válságba belerokkanó embereknek reményt nyújtó csomagot, veszélybe sodorva az országot, a miniszterelnök elméjéből ma reggel az pattant ki, hogy: “Soros György fenyegeti Magyarországot és Lengyelországot, és persze ő irányítja Brüsszelt”. No és persze 

ma a világpolitikai legkorruptabb embere Soros György.  

A magyar kormányfőnek nagyon nem tetszett, hogy a milliárdos üzletember ki merte mondani, hogy Magyarországon számos vidéki településen a parlamenti választás nem titkos szavazással történik. Orbán szerint “ez túl van mindenen, és hihetetlen, hogy egy ilyen gátlástalan ember, mint a mi hazánk fia, milyen rombolást tud végezni”. 

Ezzel a mondatával pedig tökéletesen egyetértünk! Éppen ezért 2022-ben az utolsó utáni esélyt megragadva kell eltávolítani ezt a folyamatosan romboló, gátlástalan embert és sleppjét, az ország éléről.

OrbancsaladPlakat

*A képen nagyon sok, súlyos közpénzmillárdokat elnyelő, Orbán-köreihez tartozó stróman nem fért rá.