Virágesőt fakasztott Orbán Viktor Müller Cecília névnapjára

"Orbán Viktor ismét az operatív törzs ülésével kezdte a napot, amin felköszöntötte Müller Cecíliát is, hiszen az országos tisztifőorvos vasárnap ünnepelte névnapját. A miniszterelnök még egy Instagram-storyban is megemlékezett az ünnepről, a jókívánságok mellől pedig nem hiányozhatott a virtuális virágeső sem" - írta hétfőn a Ripost. Az örömteli pillanatról hálistennek videó is született.

Innen pedig már csak egy lépés egy jól megírt születésnapi köszöntő is, ami Müller Cecíliánál pont a héten, november 27-én lesz esedékes. Hogy a miniszterelnök ne csak virágesővel készüljön, írtunk számára pár sort, amit hasznosítani tud majd az ÜNNEPEN, és egy ökölpacsit követően felolvashatja a tisztifőorvos asszonynak:

Magyarország Kormányának a magyar nép iránt végsőkig elkötelezett tagjai forró baráti üdvözletüket küldik Önnek 62. születésnapja alkalmából. Ön egész felbecsülhetetlen, nagyszerű munkásságát a proletariátus ügyének, a szocializmus felépítésének szentelte. Önzetlen, testvéri segítség az, amellyel Ön, mélyen tisztelt tisztifőorvos elvtársnő döntő győzelemre lelkesít bennünket a haladó emberiség közös ellensége, a vírust támogató sorosista liberalizmus ellen vívott harcban. A FIDESZ Magyar Polgári Szövetség is a legnagyobb sikereket kívánja Önnek a világ békéjének megvédéséért vívott harcához, amelyet a nagy Orbán vezette nemzetközi béketábor soraiban folytat. Önnek, tisztelt tisztifőorvos elvtársnő, még hosszú évekig tartó jó egészséget kívánunk!