Bruttó 1,7 millióért bunkózza az ellenzéket a “köz”tévében az Orbán-fluffer

Németh Balázs “híradós bemondó” egészen pontosan havi bruttó 1 millió 739 ezer forintért olvassa fel, amit elé raknak. Így már érthető, miért kényezteti még az orbánisták között is olyan kirívó átéléssel vezére tomporát, amire rajta kívül talán csak a Marsi-Gönczi duó, és a Németh Szilárd-imitátor Bende Balázs képes. 

A “köz”tévé nevű propagandagyár munkatársának busás fizetésére azután derült fény, hogy Litresits András ügyvéd közérdekő adatigényléssel fordult az MTVA-hoz, - írta meg a Hírklikk. A propagandista olyan töretlen lelkesedéssel kényezteti az általa szolgált hatalmat, hogy arra még Kovi is elismerően csettinthetne, de emlékezhetünk arra is, amikor arról beszélt, hogy 

primitív, bunkó, felháborító akcióval nyitotta a szezont az ellenzék. 

A tetemes összeg tudatában nem meglepő, hogy az MTVA első körben megtagadta az adatok kiadását, az ügyvéd ekkor a Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatósághoz, majd az újabb elutasítást követően a bírósághoz fordult, ahol végül neki adtak igazat. 

Emlékeztetőül:  

a köztévé több mint évi 100 milliárd forintból működik, amit mi fizetünk. És mi fizetjük Németh Balázst is. Most már azt is tudjuk, hogy esetében ez bruttó 1,7 millió forintot jelent, havonta.