Hoppá: Szájer József lenne az új Borkai Zsolt?

Mármint a Fidesz új szexpartizó bulicsászára. Annyi különbséggel, hogy ha Szájer József az új Borkai, úgy tűnik, esetében főleg férfiakkal indult a banzáj.

Röviden: A belga sajtó egy lemondott magyar képviselőt emleget egy brüsszeli szexpartival kapcsolatban. Szájer József pedig magyar is, képviselői is, és a napokban le is mondott. Upsz.

Péntek este a brüsszeli rendőrség egy 25 fős szexpartin ütött rajta egy belvárosi pincében, a Rue des Pierresnél. A főleg férfiakból álló csoportot a kijárási korlátozások megszegése miatt bírságolták meg - írja a 444 La Dernière Heure beszámolójára hivatkozva. A belga lap szerint több diplomata és egy európai parlamenti képviselő is részt vett az orgián. Az utóbbi állítólag az ereszcsatornán próbált elmenekülni, de a rendőrök elkapták. Ekkor a mentelmi jogára hivatkozott. A lap szerint a helyszínen a rendőrök drogokat is találtak.

A legnépszerűbb belga lap, a HLN videójában egy magyar képviselőt emlegetnek, aki már le is mondott a mandátumáról.

Szájer József a sajtómegkeresésekre egyelőre nem reagált. A lemondását vasárnap azzal magyarázta, hogy "a napi politikai küzdelemben való részvétel egyre nagyobb lelki megterhelést jelent számára".

Ha a szóban forgó cikkben valóban róla lenne szó, az igazán keresztényi, nemzeti és hazafias cselekedet lenne. Az apa meg férfi, az anya pedig nő.