Szájer után Deutsch is elhúzza a csíkot?

"Ennyi" volt?

A Népszava írta meg elsőként, hogy a fideszes Deutsch Tamás kizárását kezdeményező aláírásgyűjtés kezdődött az Európai Néppárt európai parlamenti frakciójában, az egyik kezdeményező a lap szerint Othmar Karas osztrák EP-képviselő. 

Döbbenettel és növekvő türelmetlenséggel figyelik a Fidesz EP-képviselőinek radikalizálódását és verbális támadásait  

- jegyzik meg az indítványozok Manfred Weber frakcióvezetőnek írt levelükben, hozzáteszik azt is, hogy Deutsch nemrég a Gestapo és az ÁVÓ érveléséhez hasonlította Manfred Weber frakcióvezető egyik megjegyzését. 

"A frakció minden tagját sérti, hogy a jogállam tiszteletben tartásához történő ragaszkodásukat a nácizmushoz, vagy éppen a kommunizmushoz hasonlítják" - vélik a “Dajcs” kizárását kezdeményezők, akik szégyenletesnek tartják a fideszes politikus megnyilánulásait. Javaslatuk szerint december 9-én kellene szavazni a tagoknak a kizárásról. 

Harminc évvel ezelőtt a kommunisták Prágában bezártak, most pedig Brüsszelben egyesek kizárnának. Ilyen, ha az ember kiáll a szabadságért és a hazájáért.  

Amennyiben valóban létezik ilyen kizárási kezdeményezés, akkor az viccnek is durva és tökéletesen megmutatja, miért kell minden eszközzel elutasítani a készülő büntetőmechanizmust. Ugyanazt akarják ugyanis csinálni majd Magyarország ellen, amit most néhányan ellenem terveznek.  

Politikai okokból büntetnének. 

Ennyi.  

- reagált azóta Facebookon egy Magyar Nemzet cikkel egészen különös szögből látva az eseményeket “Dajcs”, akinek minden kapálózás ellenére ezúttal lehet, hogy tényleg “ennyi” volt...