Deutsch Tamás: A Fidesz az a párt, aki nem kíván senkinek a hálószobájában kutakodni

Ezt csak egyféleképpen lehet kommentálni: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő az ATV-nek, amikor Szájer József szexbotrányáról kérdezték azt mondta, hogy:

„Engedjék meg, hogy tiszta vizet öntsek a pohárba. Ma Magyarországon a Fidesz az a párt, aki nem kíván senkinek a hálószobájában kutakodni, aki mindenkinek meg akarja védeni a személyes élete szabad alakításával kapcsolatos döntését, és a baloldali pártok azok, akik agresszíven, a maguk ideológiai meggyőződését életvezetési tanácsokként rá akarják erőltetni olyan magyar polgárokra, akik nem a baloldal ideológiai elképzelései szerint akarnák a személyes életüket élni.”

Többször írtuk már 2020-ban bizonyos kijelentésekre, hogy az év vicce, ez a Deutsch Tamási monológ is az a kategória.

És akkor most csak úgy itthagynánk pár további idézetet:

„Erkölcsi értelemben, semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok gyereket, de igényt tartok rá hogy más gyerekét jogom legyen felnevelni” - Kövér László így hasonlította a pedifíliához azt a követelést, hogy a homoszexuálisok házasodhassanak, és gyereket fogadhassanak örökbe.

A homoszexualitás miatt is pusztult el a Római Birodalom, mivel a szexuális eltévelyedések mindig a dekadencia jelei, és ennek a következménye a romlás - mondta Osztie Zoltán katolikus pap, a fideszes Hír TV-ben idén nyáron.

A melegpartikról, ahol Vona Gábor rendszeresen részt vett, hamarosan újabb részleteket közlünk. És ahogy tegnap ígértük, beszámolunk a Jobbik-elnök egyik régi ismerőséről, aki ugyan nem különösebben ismert, de nagyon fontos szerepet tölt be mind a mai napig Vona életében.

– hazudta az (azóta már bírósági perben is vesztő) ultrafideszes Origó az Orbán által megrendelt Teryy Blackes szappanopera részeként.

„Csak arra hívom fel a figyelmét, hogy a kormányzáshoz komolyabb eszközökre van szükség, mint egy szemöldökcsipesz" - 2017-ben a miniszterelnök legütősebb „érve” a politikai ellenfelével szemben az volt, hogy előkapja az általa kreált buzikártyát Vona Gábor ellen.

Nem is egyszer:

"Nem szoktam én, illetve nem én szoktam más férfiak szoknyája mögé bújni" - válaszolta Orbán szintén 2017-ben Vona Gábornak a parlamentben.

Soroljuk még, vagy elég lesz?