Magyarország Kormánya: Szülj!

Orbán Viktor szülészügyi minisztere megint világossá tette, hol szeretné látni Magyarország Kormánya a magyar nőket: leginkább a konyhában és a szülőszobán. Budaházy Edda likes this.

Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős tárca nélküli miniszterről hétfőn megjelent egy videó, amiben szerinte arról beszélt, hogy egy nő hogyan lehet sikeres és teljesedhet ki. De valójában arról beszélt, hogy a nőnek azért mégiscsak inkább teljesítenie kéne azt a bizonyos ellési minimumot, amit Kövér László és Kovács Ákos már évekkel ezelőtt követelt. Erről pedig eszünkbe jutott, mikor Budaházy Eddának a magyar nők szülőcsatornájában turkáló videóját szedte szét az internet. Mert az nagyon emlékezetes pillanat volt. 

Az immár fideszorientált gondolkodású Budaházy családtól cseppet sem volt meglepő, hogy A szolgálólány meséje c. nagy sikerű sorozatba is beillő videót forgattak a szülés „ösztönzéséről”. Egészen pontosan arról, hogy mindenki önző, illetve haza- és családellenes, aki 30 évesen még nem szült és nem kötött házasságot. Nos, a korlátolt elme nem akadály egy videomegosztóra feltöltött mozgókép elkészítésében, viszont sokkal jobban magában hordozza annak a lehetőségét, hogy a társadalom nem korlátolt része darabokra szedi azt.

Így tett Dancsó Péter videóblogger is, és alighanem az övé lett a legütősebb Budaházy Edda-kritika. A tartalom pedig ma is aktuális.

Budaházy Edda közéleti ténykedése amúgy remek látlelete a kormnányzati politikának, nem véletlen, hogy a kormánymédia is szereti futtatni. Előfordult, hogy álmában azt kérte Viktortól, hogy ne öljük halomra a "magzatgyermekeket". Vagy valami ilyesmit. Álmának képernyőre kerülésében pedig nem más segített, mint a mindig Orbán Viktorral álmodó Pesti Srácok. Sajnos a Youtubre-ról azóta eltűnt a jelentőségteljes alkotás, ha valaki, valahol megtalálná, küldje el nekünk pls.