Pont 10 napja tűnt el Müller Cecília, de meglett!

December 8-án láthattuk utoljára. Orbán Viktor viszont megtalálta. Posztolt is róla gyorsan egy képet.

Müller Cecília legutóbb 10 napja, december 8-án jelent meg nyilvánosan az operatív törzs napi tájékoztatóján. December 9-én, múlt héten szerdán már Galgóczy Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) osztályvezetője állt a kamerák elé, aki az operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese.

A Telex felhívta a figyelmet, hogy az azóta összesen hét alkalommal megtartott, élőben közvetített bejelentkezésein, egyetlen alkalommal sem tértek ki a tájékoztatón megszólaló hivatalos személyek, hogy miért nem jelent meg Müller. A lap így aztán meg is kérdezte az illetékeseket, hova lett a Mester, de sem az operatív törzs sajtóközpontja, sem az NNK sajtóosztálya nem reagált a megkeresésre.

Aztán eljött december 18-a, péntek és mindenki megnyugodhatott. Müller Cecíliáról Orbán Viktor posztolt egy remek fotót.

Szóval, megvan.

Érdekes, hogy a hatósági karantén ideje jelenleg Magyarországon pont 10 nap. Ezt csak úgy mondjuk. De amúgy ötletünk is van, merre járhatott a tisztifőorvos asszony az elmúlt napokban:

- Plázákban biztos nem bolyongott céltalanul, de bevásárlólistával lehet, hogy igen

- Az is előfordulhatott, hogy tojásokat hipózott a szilveszteri kaszinótojáshoz. 

- Lehet, hogy jótékonykodásból besegített néhány gyermekotthonban a babák szellőztetésébe

- Talán nyunyókákat varrt karácsonyi ajándék gyanánt.

- Esetleg bekopogott jó pár háztartásba, hogy ellenőrözze, nem házibuliznak-e a fiatalok.

Reméljük, hogy még ha azt nem is sikerült december 18-ig kitalálni, hogy mi legyen idén a karácsonnyal, azért hasznosan telt az elmúlt 10 nap!