Heti "nesze semmi, fogd meg jól" alkalmatlan Káslertől: Így üzent Orbán emberminisztere a “krisztusi parancsok által vezérelt” pedagógusoknak

Akik közül sokan a járványnak totálisan kiszolgáltatva küzdenek az iskolákban, mindezt ráadáasul szánalmasan alacsony bérekért teszik. De legalább most a miniszter karácsony közeledtével minden jót kívánt nekik. Kókler Kásler természetesen ezt Krisztus és a kereszténység mantrázásával tette, amivel újfent vastagon aláhúzta, nehéz jelzőket találni arra, milyen mértékben álszent és képmutató hazánk erős és büszke kormánya.

kaslermajom

“Különös megbecsülést érdemelnek” - írja alkalmatlan Kásler. Tökéletesen egyetértünk, kár, hogy Orbánéktól erre nem számíthatnak. Talán ehelyett a roppant álszent és nevetséges levél helyett jobban örültek volna a tanárok, ha a kormány mondjuk végre anyagilag is elismeri áldozatukat egy normális mértékű béremeléssel, netán jutalommal, vagy legalább egy ígérettel, hogy a téli szünetet követően nem a járványnak totálisan kiszolgáltatva kell végezniük a munkájukat.