Nincs két Fidesz: ma Boldog István és nyolc társa ellen emeltek vádat

MengyiSimonkaBorkaiKaleta, Szájer - és a sort hosszasan folytathatnánk. Vajon hány csontváz esik még ki a szekrényből? 

Az Ügyészség honlapján olvasható, hogy  

A Központi Nyomozó Főügyészség hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot Boldog István és nyolc társa ellen a Fővárosi Törvényszéken.  

"A fideszes politikushoz köthető elkövetői kör hivatali helyzetével, befolyásával visszaélve, jogellenesen befolyásolta a megyei Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázati eredményeit, majd elérték a kivitelezők irányított kiválasztását is. Ezekért a vállalkozóktól jogtalan anyagi előnyt kértek, illetve tőlük 2019 májusában 20 millió forintot kaptak" - áll a vádiratban. 

Boldog Istvánt - aki nem ismerte el bűnösségét - az ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki, mentelmi jogát pedig felfüggesztették. 

Ma tehát kilenc személy ellen emeltek vádat. Boldog mellett Fehér Petra ellen is, aki 2018 nyarától az októberi önkormányzati választásig a Jász-Nagykun-Szolnok megyei önkormányzat fideszes alelnöke volt, és egyebek mellett Boldog István munkatársa is, Boldog jobbkezeként szokták emlegetni. 

A Menyik, Borkaik, Szájerek, Kaleták, Boldogok, Simonkák, nem a kivételt jelentik, hanem azt, ami valójában a Fidesz, mert nincs két Fidesz. Csak egy létezik, és lassan minden nap megbizonyosodhatunk arról, hogy az milyen: Mérhetetlenül álszent, hazug, és korrupt. 

Borítókép: Facebook/Boldog István