Kövér László egészen biztos, hogy az év interjúját adta - Az "aztakurva" kategóriában

Az Országgyűlés elnöke a Bayer show-ban (hol máshol?) villantotta meg ismét, mire képes az a legendás bajusz alatti nyílás, ami a terjedelmes arcán ékeskedik.

Sokadik közvélemény-kutatás támasztja alá, hogy augusztus óta folyamatosan csökken Orbánék támogatottsága. Kövér László azonban megmagyarázta, hogy miért: mert a közvélemény-kutatások hazudnak.

"Először is idézem a klasszikusokat: választásokat kell nyerni, nem pedig közvélemény-kutatásokat. Másodszor: a mi számaink mást mutatnak, szerintem van itt egy kis játék. A közvélemény tájékoztatása helyett néha a befolyásolása zajlik, amikor ilyen típusú felmérési eredményeket hallunk, szerintem nem igaz, magyarán szólva, viszont ebből nem következik, hogy sétagalopp lenne a következő választás és az odáig vezető út" – magyarázta Kövér László, a Hír TV műsorán látható Bayer show-ban.

Az Országgyűlés elnöke arra figyelmeztetett, hogy Brüsszelből és a tengerentúlról óriási erők fognak megmozdulni a következő másfél évben, hogy a magyar választások eredményét kívülről, illegitim módon manipulálva a nekik megfelelő irányba vigyék.

De van ám még ott, ahonnan ez jött: 

Látjuk, hogy ez egy háború, nehogy valaki félreértse, itt már nem demokratikus küzdelemről van szó, és nem tisztességes választásokról, és nem abban az értelemben, ahogy ők azt kétségbe vonták, hanem abban az értelemben, ahogy Amerikában lehetett látni, ha ott megtörténhetett mindaz, ami megtörtént. Azt hagyjuk, hogy erre az ilyen-olyan bíróságok milyen választ adtak, mert attól a tények azok tények, a jog pedig egy másik dimenziója az életünknek. Ha azt látjuk, hogy ott lehetséges volt, akkor ne legyenek illúzióink, hogy ez itt is lehetséges lesz – mutatott előre Kövér László, aki hozzátette: mindent, a szó szoros értelmében mindent, meg még azon túl is, amit el tudunk képzelni, el fognak követni annak érdekében, hogy ezt a kormányt megbuktassák.

Tehát, ha eddig nem lett volna világos: 1. A Fidesz a demokrácia. 2. Ha véletlenül nem a Fidesz nyer 2022-ben, az csalás.

Az amúgy megvan, hogy Rákosi Mátyás pont ugyanúgy tagadta, hogy a demokráciát számolná fel, ugyanúgy tagadta és nevetségesnek nevezte a nyilvánvaló visszaéléseket, mint manapság Orbán Viktor és a pártállam csatlósai?

Egyébként Brenner Koloman, az Országgyűlés alelnöke, a Jobbik országgyűlési képviselője Facebook-bejegyzésében említette meg, hogy van annak azért valami diszkrét bája, hogy Kövér választási csalást emleget, amikor már a 2018-as voksolásról is megállapították a nemzetközi EBESZ-megfigyelők, hogy szabadnak kis megszorítással lehetett a választást tekinteni, de tisztességesnek nem.