Másfél hét után ma hajnalban tért vissza a Maldív-szigetekről a NER kedvenc magángépe

Vajon ezúttal kit szállított az OE-LEM lajstromjelű Bombardier Global 6000-es? A puritán Orbánt, esetleg malacperselyét, Lölőkét, netán Szijjártó helikopterről repülőgépre váltott? 

Egy biztos: A gép december 26-án szállt fel Ferihegyről, hogy aztán az Indiai-óceán fölött eltűnjön a légi forgalmat nyomon követő nyilvános oldalakról. A 24.hu arról írt, hogy a magángép a Maldív-szigetek legdélibb tagján kialakított nemzetközi reptéren landolt, tegnap éjjel pedig onnan is indult haza. 

A géppel többször is "találkozhatott" már a kedves olvasó, emlékezetes, hogy a lekötelezhetetlen Orbán Viktor is használta, hogy a fehérvári csapat meccsére röppenjen vele, majd azt állította, hogy jóbarátja, a közbeszerzéseket számolatlanul elnyerő Garancsi István vendége volt. 

De ez a repülő volt az is, amely a nyár végén, közvetlenül a második hullám miatt bevezetett korlátozások előtt repkedett az Adria és a Földközi-tenger és a magyar főváros között, majd ősszel is sokat volt a levegőben. Leginkább Mészáros Lőrinc és családja, és üzleti köreik vették igénybe. 

Lölőke egyébként nagyjából egy éve már tett egy kiruccanást a Maldív-szigetekre. Lehet, hogy megint Orbán malacperselye lazított egy kicsit és pihente ki az egész éves kőkemény munkát, netán új párja oldalán?