A Fidesz közölte, hogy megvédtek mindenkit a migránsoktól, így "nem nőtt a köztörvényes bűncselekmények száma"

Idén is folytatódik az illegális migráció és a nemzetközi nyomás - mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán. Pedig fel sem merült senkiben, hogy abbamaradna. De ahogy eddig is, továbbra is megvédenek minket.

Bakondi György közlése szerint a magyar lakosság túlnyomó többségének akaratával összhangban tavaly is sikerült megvédeni az ország határait, szuverenitását, belső biztonságát. Nem nőtt a köztörvényes bűncselekmények száma és nem volt terrorcselekmény.

Azonban fel kell készülni arra, hogy az illegális migráció folytatódik, és folytatódik az a nemzetközi nyomás is, amely szeretné elérni, hogy Magyarország migránsokat engedjen be - mondta Bakondi György.

Szóval, ha nincs migráció, nincs köztörvényes bűnözés sem. Mert ugye amúgy is két hét alatt rend lett.

Pintér Sándor tavaly októberben kijelentette:

Magyarországon a közrend, a közbiztonság szilárd, kiegyensúlyozott, szélsőségektől mentes...nincs kritikus körzet, település vagy városrész, nincs no-go zóna Magyarországon. 

A Fidesz prominensei vagy elfelejtették, vagy csak simán nem érdekli őket, hogy az idősek meggyilkolása pár ezer forintért, fagyasztott húsért, apró értékekért a mindennapi rutin része továbbra is.

Elfelejthették, hogy májusban pl. három gyerekével tartott hazafelé egy hajdú-bihari nő, mikor egy emberi lénynek nehezen hívható 17 éves "fiú" letámadta és megerőszakolta.

Elfelejthették, hogy az is előfordult, hogy még a Honvédelmi Minisztérium helyettes államtitkárának táskáját is ellopták simán, ami pont a legendás Népszínház utcában lett meg.

Nem volt olyan rég az sem, hogy egy borsodi társaság halálra vert egy fiatal borászt Badacsonyban. A "konfliktus" azért alakult ki, mert egy BMW sofőrje a behajtani tilos tábla ellenére oda akart állni, ahol egy helyi társaság éppen beszélgetett. A vita eredményeként az autóban ülő két borsodi férfi kiszállt, hogy "rendet tegyen", majd még a földön is rugdosták a zánkai borászt.

Említhetnénk, hogy az egész országot megrázta a tavaly május 22-i Deák téri kettős gyilkosság, mely során két, fiatalokból álló társaság különbözött össze Budapest egyik legforgalmasabb közterén. Tavaly nyáron Érden két banda esett egymásnak, (a rendőrség szerint a két társaság botokkal, kövekkel, vascsövekkel, ásókkal, késekkel felfegyverkezett tagjai válogatás nélkül támadtak az útjukba kerülőkre). Az összecsapásnak, ahol lövöldözés is történt, a súlyos sérültek mellett halálos áldozata is lett.

A két eset között is számtalan erőszakos cselekmény történt erős és büszke, a kormány szerint roppant biztonságos hazánkban vidéken és a fővárosban egyaránt. Az elmúlt 10 évben pedig megszámlálhatatlan. Pintér Sándor szerint ez a rend. 14 évvel Olaszliszka után. De a lényeg, hogy a migránsokat nem engedik be. Kivéve, ha gazdagok.