A Fidesz házi migránsriogatója benyalt Trumpnak, majd belengette, hogy itthon csalás lesz a 2022-es választás

Azt hittük, Deutsch Tamás vagy Novák Katalin amerikai eseményekre adott reakcióját nem lehet felülmúlni, de akkor megláttuk Georg Spöttle Facebook-bejegyzését.

Négy halálos áldozatot követelt tegnap, hogy a Donald Trump által felhergelt tömeg berontott a washingtoni Capitoliumba. Ez azonban nem zökkentette ki a migránsokkal riogató Georg Spöttle-t, aki amúgy korábban migránsoknak dolgozott Budapesten. Ő így is határozott nyelvcsapásokat tett a bukott amerikai elnök felé, sőt, akárcsak egy hete Kövér László, ő is felvázolta, hogy az aljas baloldal mindent el fog majd követni, hogy a demokrácia őrzőitől, a Fidesztől elvegyék a kormányrudat. És akkor végünk. Vagy valami ilyesmi.

"A radikális balliberális oldal itt is el fog követni mindent, hogy elmozdítsák kormányunkat, ebben biztosak lehetünk. Fake news, azaz álhírek, hazudozás és káoszkeltés minden fronton, a választók manipulálása a szociális médiumokban. Legyen Amerika egy példája annak, hogy mire készüljünk 2022-ben"

- írja a migránstámadás-szakértő.

Ha már az elején említettük Deutsch Tamás és Novák Katalin elemzői tehetségét, álljon itt az is, miképp reagáltak a fideszes prominensek a tegnapi washingtoni eseményekre:

Ezért megéri havonta több millióért adófizetői pénzből eltartani Tamást, ugye? És természetesen Katalint is:

Szóval, szerinte meg kell védeni a demokráciát az egész világon. Akkor jóvanakkó! Köszönjük!