Domokos Lászlóé a hét vicce: Az ÁSZ feladata, hogy a társadalom számára megbizonyosodást adjon a közpénzek helyes kezeléséről

Na jó, az igaz, hogy a feladata valóban az lenne. Csak eddig még nem sikerült teljesíteni. Az ÁSZ fideszes elnöke pedig rendre a Fideszhez méltó poénokat süt el.

197 önkormányzat és 1284 önkormányzati hivatal integritását, korrupció elleni védettségét értékeli jelenleg is az Állami Számvevőszék – erről is beszélt Domokos László, az ÁSZ elnöke a Kossuth Rádió műsorában. Kiemlete, hogy az ÁSZ feladata, hogy a társadalom számára megbizonyosodást, visszaigazolást adjon a közpénzügyi, gazdálkodási szabályok betartásáról, ezzel erősítve a közbizalmat.

Ha valaki nem emlékezne, 2019 januárjában az ellenzéki pártokat sorra büntető, a Jobbik működését a gyakorlatban szinte ellehetetlenítő, a diktatúra ökleként hírhedté vált Állami Számvevőszék kérésére felfüggesztették a Momentum és a Párbeszéd költségvetési támogatását, a Jobbikra pedig egy újabb százmilliós bírságot szabtak ki, amivel a párt összbüntetése már közel jár az egymilliárdhoz.

A Fidesz-KDNP-nél eddig mindig mindent rendben találtak. De mondjuk az felesleges is volna őket ténylegesen ellenőrizni, mert róluk eleve tudni, hogy soha nem követnének el szabálytalanságot. Ezt legfőképpen a fideszes ÁSZ-elnök Domokos László tudja, aki olyan jól végzi a munkáját, hogy tavaly május 1. óta már havi 4 milliót keres.

Ezáltal tudja is, hogy hogyan kell spórolni, erre ösztönzi a magyar családokat is.

Ja, és amúgy Domokos szerint 

olyan eredményesen léptek fel a korrupció ellen, hogy "a magyar gazdaság kiemelkedően fehéredett."