Kásler: a magyar oltási rendszer "ki van dolgozva"

Ha ő mondja, akkor biztosan úgy is van! Elvégre miért ne hihetnénk egy olyan “szakembernek”, akit a fél ország alkalmatlan, a másik fele meg kókler jelzővel illet, látva az elmúlt egy évben tanúsított vergődését, aminek csúcspontjaként értelmezhető, hogy Orbán végül arra kényszerült, hogy háttérbe tolja emberminiszterét, helyette Pintért megtéve főnöknek a kórházaknál a veszélyhelyzet idejére. 

Kásler Miklós újabb, Facebookon közzétett videójában fejtette ki, mire számíthatunk, ami a korlátozások fennmaradását illeti. Szerinte  

A járványügyi intézkedések egészen addig fennmaradnak, amíg a lakosság átotltottsága kellő mértékú nem lesz.  

Ezzel gyakorlalitag meg is zsarolta a magyar lakosságot: ha nem oltatjátok be magatokat, maradtok bezárva.

A kellő mérték szerinte egyébként "körülbelül ötven százalék, vagy e fölött". 

Hogy ez mikorra következik be? Nos, azt nem tudni. Hantás Viktortól persze tudjuk, egy hétvége alatt beoltanak mindenkit, ha kell (😀 😀 😀), csak ne lenne az Európai Unió olyan lassú, meg ugye ott van még a baloldal, Soros, Brüsszel, a migránsok, a kis zöld manók, és a számtalan hazánkra leselkedő veszély, ami hátráltatja az egész folyamatot.  

Ha abból indulunk ki, hogy Pintér bő tíz éve mondta, hogy két hét alatt rend lesz, akkor nem sok jóra számíthatunk, mindenesetre az oltási tervvel kapcsolatban, amiből csak a terv hiányzik, Kásler “mindenkit megnyugtatott”: 

A magyar oltási rendszer ki van dolgozva.