Az Origo alternatív valósággyártói megfejtették, miért nincs elég vakcina itthon: Mert Brüsszel elbukott

Magyarország már felkészült, hogy egy hétvége alatt beoltsanak mindenkit, de "Brüsszel egyszerűen nem képes leszállítani a megfelelő mennyiséget az oltóanyagból az országok számára". Szégyen és gyalázat!

Az Origo már tegnap megágyazott Orbán Viktor péntek reggeli Kossuth Rádiós hazugságainak. A kormányfő ma közölte ugyanis, hogy Brüsszel a hibás, amiért nincs elég oltóaanyag. De ő majd szerez. Kínait.

Miután az Orbán-kormány zseniei hetek óta össze-vissza beszélnek a vakcinával kapcsolatban, és először egy hétvége alatt akartak beoltatni midnenkit, aztán pedig két hét alatt, majd állítólag lefoglaltak egymillió Kínai oltóaanyagot, az Origo végre tisztázta, hogy a hős Orbán Viktor erőfeszítései ellenére miért is ilyen nehézkes ez a folyamat.

Azért, mert Brüsszel!!44!!444444!!444!44!!! 

A háttérben meghúzódó Soros-szálat pedig szintén ne felejtsük el, mert ugye tudjuk, hogy Brüsszel mitől, illetve kitől olyan, amilyen!!

Tehát:

"A legtöbb EU-s tagállam, köztük Magyarország is hangsúlyozza, hogy felkészültek a tömeges oltás megkezdésére, ehhez minden eszköz megvan, azonban a folyamat nem tud haladni, mivel Brüsszel egyszerűen nem képes leszállítani a megfelelő mennyiséget az oltóanyagból az országok számára. Ráadásul az EU egy rendeletben meg is tiltotta a tagállamoknak, hogy saját maguk kössenek szerződéseket - miközben Brüsszel képtelen szállítani" - írja az Origo.

Mindehhez pedig még egy nagyon fontos, az információkat pontosan igazoló részletet is hozzátettek: Rákay Philip is hasonlóan vélekedett közösségi oldalán megosztott videójában. 

Az Orgio által leírtakban sem nagyon lehet kételkedni, de ha azt még Rákay Philip is megerősíti, akkor nincs Isten, aki megcáfolhatná.