Mindenki nyugodjon le! A Ripost kiderített mindent, amit tudni kell a kínai vakcináról 😀

Miután Orbánék szokás szerint magukról lerázva, Brüsszelre mutogatva igyekeznek hárítani a felelőséget, azzal fenyegetve a lakosságot, ha nem nyelik be a leginkább az átláthatatlan jelzővel illethető kínai oltóanyagot, akkor lemondhatunk az idei nyárról, a kormányközeli propagandagyárak is működésbe léptek. 

A Ripost nevű szennylap a Fidesz-média gyakorlatától eltérően ezúttal nem egy meg nem nevezett “szakértőre” hivatkozva próbálta formálni a közvéleményt. Egy virológus nyilatkozott a propagandalapnak, Tóth Sándor pedig jól el is mondta, mit érdemes tudni a kínai vakcináról, mi több, ő csakis azzal kívánja beoltatni magát. Egészségére! 

0976501fotoTothSandorimage000000

Fotó: Ripost/Tóth Sándor 

Akinek van kedve, a Ripost oldalán elolvashatja a roppant értékes tudományos sorokat, melyekben hiába keresnénk olyan apró részleteket, miszerint ez az oltóanyag továbbra sem rendelkezik uniós engedéllyel, a kínai gyógyszercég elnöke pedig, amelytől Orbánék nagy mennyiségű vakcinát rendelnének, nemrég valamilyen okból váratlanul lemondott...

Ha nem tudnánk, hogy Orbán nem foglalkozik pénzügyekkel, azt gondolnánk, hogy üzleti érdekek miatt igyekszik a komplett kormánygépezet a magyar emberekre erőltetni a kínai oltóanyagot az uniós engedéllyel rendelkező vakcinákkal szemben.