Szikora Róbert: "A Csikidamm hazaárulóktól el kell határolódni"

Szikora Róbert: "A Csikidamm hazaárulóktól el kell határolódni"
Fotó: Facebook/Szikora Róbert és az R-GO Hivatalos Oldala

Hál' istennek Szikora Róbert végre még aktívabban bekapcsolódott a balliberális gendermétely elleni nemzetmentő küzdelembe. A hazafias harc nemrég egy Orbán Viktort a legnagyobbak között emlegető Mandiner interjúban nyilvánult meg, de a szemfülesek észrevehették, hogy mindez erős Facebook-posztokban is precízen meg van támogatva.

A zenész, énekes január 12-én adott interjút a Mandinernek. Ebben többek között szóba került, hogy:

"Orbán Viktor a világ egyik legnagyobb élő politikusa, és hiába savazzák és próbálják lejáratni, nem lehet kiütni."

Már akkor elmondtuk, hogy Szikora Róbert szavait érdemes komolyan venni. A Barikád hetilap pl. egyszer megkérdezte tőle 2013 januárjában, hogy igaz-e, hogy zsűritagnak hívták egy népszerű tehetségkutatóba. Szikora Róbert pedig a következőt felelte:

"Estett róla szó, de komolyabban nem beszéltünk róla, mert én kategórikusan kijelentettem, hogy nem akarok dönteni senki élete fölött. Vannak erre zsűritagok, akik megfelelő pénzért elvállalják. Egy mondattal tönkre lehet tenni embereket, az életüket, a lelküket. Erre én képtelen vagyok, és nem is akarnék részt venni ebben. Nem kis pénzt ajánlottak, de nincs az az összeg, amiért elvállalnám."

Ez a fotó pedig 1 évvel későbbről származik, az X-faktorból, ami egy tehetségkutató. És ahova semmilyen összegért nem ment Szikora Róbert:

És hogy pontosan mekkora ereje is van a Szikora Róbert által kimondott szavaknak, azt a január 17-i posztja még inkább megvillantja. Ebben ugyanis több fontos témát érintett egyszerre a "97 nem identitástól" elindulva egy Blaha Lujza téri tömegverekedésen át egészen Jézus fontos üzenetéig. Közben pedig még arra is felhívta a figyelemt, hogy:

"A Csikidamm hazaárulóktól el kell határolódni, meg kell tisztulni, és így újjászületve várni a feltámadást, a nyarat".