Napi szomorú: Bayer Zsolték ma nem tartanak "beiktatási bulit"

4 év szállt tova azóta, hogy Bayer Zsolték "Jobb Világrend Beiktatási Partit" tartottak a Szabadság téren Trump hivatalba lépésnek tiszteletére, de a jobb világrendet annyira nem érzékeltük. Most esetleg tarthatnának egy virrasztást, megsiratva kedvencük leköszönését.

Ma iktatják be hivatalába a demokrata Joe Bident az Egyesült Államok 46. elnökeként. A ceremóniai nem sokban fog eltérni a hagyományoktól: a megválasztott elnök a Capitolium lépcsőin teszi le a hivatali esküt, majd a Fehér Ház felé veszi útját, ahol a távozó elnök fogadja. Illeve fogadná, csakhogy Donald Trump nem vesz részt a beiktatási ceremónián.

Az Elnöki Beiktatási Tanács bejelentése szerint az eseményeket élőben fogják közvetíteni, a ceremóniát követően virtuális parádéval tisztelegnek az új elnök előtt. Az ünnepség magyar idő délután 6 órakor kezdődik, de már 4 órától ehhez kapcsolódó műsort közvetítenek majd.

Ha valaki még emlékszik, Bayer Zsoltiék "Jobb Világrend Beiktatási Partit" tartottak a Szabadság téren Trump hivatalba lépésnek tiszteletére 2017. január 20-án.

Évtizedek óta várjuk, hogy a pusztulásba rohanó világunkat valami csoda mégis megmenti az utolsó pillanatban. Csak remélni tudjuk, hogy ez a csoda most van születőben. Örömmel látjuk, hogy a globalista médiák minden igyekezete sem volt elég ahhoz, hogy az emberből kilugozza a gondolkodás képességét. Megcsillant a remény, hogy egy mesterségesen gyártott értékrend helyére visszakerüljenek a tradicionális emberi értékek.
Ez a változás most éppen az Egyesült Államokból indulhat, és reméljük, hogy a szele tisztább levegőt fúj az egész világ és szűkebb hazánk, Európa felé is. Azért jövünk össze január 20-án, hogy ezt a történelmi lehetőséget üdvözöljük

- írták anno az eseményhez.

Sokan már akkor sem hittek ebben, mert sajnos, csak mintegy 30 ember lézengett a téren, de Bayer Zsolti és Bencsik András akkor is megcselekedték, amit megkövetelt a haza. Rögtön bő nyállal ünnepelték meg egy amerikai elnök beiktatását, anélkül, hogy az még bármit tett volna.

Igaz, azóta kiderült, a fideszesek szerint Nobel-békedíjra lenne érdemes. Az amerikai közállapotok is éppen erre utaltak. Ja, nem.