Egy NERcegnőt nem érinthet semmilyen válság: Rogán Cecília a járvány alatt is gazdagodott

Van ám az országnak egy másik híres Cecíliája is, akinek a járvánnyal nem igazán kellett törődnie, mert számára igen értékesen telt a 2020-as év.

Korábban már írtunk róla, hogy a kormány szerint tényleg válogat a vírus, hogy hol, s hány órakor fertőz. Rogán Cecília rendezvényein például egyáltalán nem fertőzött. Legalábbis a nertársak szerint, hiszen az ő vállalkozásainak lendületét nem törte meg a járvány.

A Fitbalance rendezvények a járvány ellenére sem maradtak el, augusztusban és októberben is tarthatott megtarthatta őket Rogán Cecília cége, hiába volt már ekkor érvényben egy sor korlátozás. A tömegrendezvényt ráadásul két állami cég, a Szerencsejáték Zrt. és az MVM is támogatta. Eezeket amúgy a Rogán Antal által felügyelt Nemzeti Kommunikációs Hivatal hagyja jóvá. Bizonyára sokat kellett rajta gondolkodni.

Szóval, mindennek köszönhetően Rogán Antal volt feleségének fitneszrendezvényeket szervező cége 2020-ban is komoly összegetek kapott állami vállalatoktól, médiavállalkozása pedig 61 százalékos profitrátával működött. Rogán Cecília és Sarka Kata közös cége, a 2018-ban alakult Top News Hungary Kft. 246 millió forintos bevétel után 151 millió forint osztalékot fizetett, ebből Rogán és Sarka 150 milliót ki is vett osztalékként, amiből 120 millió Rogán Cecíliáé lett. 

Úgy tűnik, hogy Rogánné személyében egy igazi vállalkozó-zsenivel állunk szemben. 

Rogán Antal exfelesége a nyáron egyébként hozzáment új szerelméhez, Szendrei Dánielhez, az eseménynek pedig véletlenül pont Mészáros Lőrinc egyik étterme adott otthont Tihanyban. Az ünnepélyes alkalmat azonban beárnyékolta egy tragikus baleset.