Jobbik: Bértámogatást vagy újranyitást! - videó

Az utolsó utáni órában vagyunk! Itt az ideje, hogy végre érdemi segítséget nyújtson a kormány a magyar embereknek! - hangzott el a magyar néppárt három képviselőjének mai közös sajtótájékoztatóján, ahol hangsúlyozták, két lehetőség van: az Orbán-kormány azonnal 80 százalékos bértámogatást nyújt vagy szabályzott keretek között biztosítja az újranyitást a vendéglátóhelyek és edzőtermek számára.   

Nunkovics Tibor, a Jobbik frakcióvezető-helyettese arra a társadalmi igazságtalanságra hívta fel a figyelmet, hogy egyre több vállalkozás megy tönkre az országban, annak következtében, hogy az Orbán-kormány részéről nem érkezik támogatás a részükre, ezzel szemben a fideszes haverok kaszinói a járványügyi intézkedések dacára továbbra is nyitva lehetnek.  

A Jobbik Orbánék felé intézett ultimátuma szerint:

A kormánynak kötelessége azonnali 80 százalékos bértámogatást nyújtania, vagy ha ezt nem teljesítik, akkor a kaszinók és menzák mintájára, az ezekben megkövetelt járványügyi szabályokkal azonos kritériumoknak megfelelve az edzőtermeket és a vendéglátóhelyeket is újra kell nyitni.