Tudtad, hogy miért nincs jövője a fiataloknak Magyarországon? Me' Gyurcsány evette4!44!!4!4!!!

Erről készített videót Hollik István. Maximális komolysággal.

Gyurcsány Ferenc és a baloldal kormányzása idején elvette a fiatalok jövőjét, ezzel szemben a Fidesz-KDNP mindent megtesz azért, hogy visszaadja azt - mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerdán az MTI-hez eljuttatott "videonyilatkozatában".

Az aktuális gyurcsányozófelelős - utalva a 25 év alattiak teljes szja-mentességére 2022-től - kiemelte: ilyen támogatást az elmúlt 30 évben nem kaptak a fiatalok, ez komoly segítség számukra. Ez bizonyítja, hogy a fiatalok számíthatnak a Fidesz-KDNP-kormányra, ellentétben a baloldali kabinetekkel - mondta.

Érdekes, de az elmúlt 10 évben nem, de még egy évvel ezelőtt sem tartotta ilyen fontosnak a Fidesz, hogy "visszaadják a fiatalok jövöjét", akkor ugyanis nem támogatták a Jobbik erről szóló javaslatát.

A Jakab Péter és a Jobbik ifjúsági tagozatának közös javaslata arról szólt, hogy a 29 év alatt alatti fiatalok szja-mentességet élvezzenek, ezzel is segítve itthon maradásukat, illetve hazatérésüket, hiszen számukra ez egy 15 százalékos bérnövekedést eredményezne. 

2020. február 17-én be is nyújtották a javaslatot az Országgyűlés gazdasági bizottságánál, a kormánypárti képviselők azonban azt indoklás nélkül leszavazták. Hogy egyébként az ötlet mennyire népszerű volt a fiatalok körében, arról videó is készült.

Hollik István viszont inkább arról készített videót, hogy: Gyurcsány! Ugyanakkor ez egy cseppet sem váratlan fordulat, hiszen ez a Fidesz-KDNP egyetlen politikai "programpomtja".