Jakab Péter parizerrel is simán elverte Orbán Viktort

A kormánymédia ki is akadt.

Pénteken írtunk róla, hogy a fideszlakájok és kommentszekciójuk pronyótábora kiakadt azon, hogy Jakab Péter "proli". Mármint szerintük az, mert parizeres kiflit evett pirosarannyal. Különös mindezt azok szájából hallani, akik évek óta Bayer Zsolt idézetekkel cirógatják egymás központi idegrendszerét, akik TV-műsornak nevezett nagynyilvánosság előtt etetik meg Németh Szilárdot, és akik cselekvőképességük maximális tudatában tudnak egyáltalán Németh Szilárdra úgy tekinteni, mint egy honvédelmi államtitkárra. Ja, és akiknek mélyen tisztelt miniszterelnöke farmerban és trottyos nadrágban jár az EU-csúcsokra, kovászos uborkával kormányülésre, a kötcsei divathétvégéket pedig inkább jobb nem is említeni. 

Ez volt a lakájok megnyilvánulásnak egyik szórakoztató eleme. A másik, hogy Jakab Péter még parizerrel is agyonverte a reakcók számában Orbán Viktort. A parizeres Jakab-képet 26 ezren lájkolták,  Orbán Viktor fosatós böjti reggelijét – a két alma, egy narancsost, egy kávét – 16 ezer ember kedvelte.

Ez fájhatott is a kormánynyaller-trollhadseregnek, hiszen a Jobbik elnöke szerint a Fidesz-média most épp „azon rugózik”, hogy aki böjt alatt eszik párizsit, „rossz keresztény”. Mondják ezt azok a „jó” keresztények, akik Kaleta-féle pedofilokat mentegetnek, vagy épp az ereszen csúszkáló Szájereket állítják be nemzeti hősnek, miközben nem vetik meg az adriai szexpartikat sem, röviden a borkaizást – írta Jakab Péter a Facebookon.

Akkor hát, a magyar közélet rendkívül izgalmas fordulatai között álljon itt egy hiteles tudosítás a böjtről, a legkeresztényibb magyar televíziós csatornától: