Akkor most Boldog István rossz keresztény? - videó

Spoiler: A kormány és kézivezérelt médiája szerint bizony rossz, nagyon rossz. 

No nem azért, mertfideszes képviselőt több bűncselekménnyel vádolják, hiszen tudjuk kormánypárti berkekben ez annyira jellemző, mint az, hogy a propagandagyárak egy-egy hazugság után helyreigazítanak. Gondoljunk csak Mengyire, Simonkára, Borkaira, Kaletára, vagy épp az ereszcsatornán droggal a táskájában lecsúszó Szájer Józsefre. 

Az orbánista médiumok szerint gyaníthatóan mindez belefér, hiszen mindmáig nem kifogásoltak semmi ilyesmit az Orbán-kormányhoz köthető képmutató, álszent szereplőkkel kapcsolatban, pedig lett volna bőven mit. 

Azt viszont természetesen megjegyezték, hogy Jakab Péter, a Jobbik elnöke miféle bűnt követett el:

nagyböjt alatt parizert merészelt fogyasztani. 

Vajon milyen következtetésre jut majd a 888 és társai az alábbi videót látva? 

   

Mellesleg az, hogy hány bűncselekménnyel vádolják Boldog Pistát, adófizetői szempontból sokkal érdekesebb, mint a reggelije. Apropó a témát Jakab Péter parizeres étkezése miatt felkapó 888 és a közpénzekkel telepumpált többi propagandagyár "újságírói" - ha már itt tartunk - kezdhetnék az oknyomozást saját kereszténységük vizgsálatával, elvégre sokkal jobban megy nekik az I. (Uradat, Istenedet imádd, és csak neki szolgálj!), mint a VIII. parancsolat (Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!) betartása.