Győr polgármestere a járványhelyzetben 5 iskola menzáját ette végig a gyerekekkel

Az, hogy ezt olyan videóban tette, amit látva Rákosi Mátyás is végignyalná mind a tíz ujját, már-már mellékes. Borkai Zsolt óta tudjuk, hogy Győr fideszes polgármesterei különös képességekkel vértezik fel magukat, ha forog a kamera.

"A tesztelt iskolai menzákon finom ételeket kapnak a győri iskolások, ez derült ki az e heti polgármesteri menzatúrán. dr. Dézsi Csaba András 5 városrész, 5 különböző iskolájának napi menüjét kóstolta végig és pozitív tapasztalatokat szerzett. A városvezető a gyerekekkel is mindenhol elbeszélgetett, ők pedig azt mondták, többnyire ízlik nekik a menzai koszt, bár néhányan szeretnének nagyobb választékot. A polgármester a menzatúra végén azt mondta, a pozitív benyomások ellenére a jövőben is tartja majd a szemét az iskolai közétkeztetésen"

- szól a Győr+ TV beszámolója. Ha ehhez pedig párosítjuk a posztszocialista vizuális élményt is, egészen döbbenetes ingerek érhetik a koponyánk alatt megbúvó jutalomközpontot. De nem az ételek miatt.

Ha másra nem is, arra bizonyára remek volt a polgármesteri túra, hogy a járványhelyzet miatt zárva tartott éttermek kínálata nélkül is jóllakjon a polgármester úr.