Maffiaállam: Orbán titkos alagutat építtet magának a Puskás Stadionba - Videó!

Nem, ez nem egy mém, nem stand up, nem humor, ez egy tény. A magyar valóság. A NER és Orbán Viktor valósága. Pablo Escobar ehhez képest jóllakott óvodás.

Titkosítva akarnak Orbán számára saját alagutat építeni a Puskás Stadionba, én viszont nem hagyom elsumákolni, hanem nyilvánosságra hozom. Tudom, hogy a kétharmad bosszút fog állni ezért, de az igazságért minden következményt vállalok

- írja a Facebookon Stummer János, a nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke, akivel tegnap reggel akarták aláíratni az alagútról és a titkosításról szóló dokumentumot. 

A Fidesz el akarta kerülni a botrányt, de Stummer János jelezte: ezt nem hagyja jóvá. A jobbikos politikus végül nem csak, hogy nem hagyta jóvá az orbáni maffiamódszert, nem is hagyja elsumákolni a maffiafilmekbe illő tényt: egy videóban foglalta össze a legújabb nerisztáni aljasságot, melyhez nem sok hasonló példát lehetne találni a magyar történelemben.

Úgy tűnik, Orbán Viktor elméje végleg elszabadult, az adófizetők pénzének gátlástalan, pofátlan elherdálása, ellopása a "határok nélkül" kategóriába érkezett meg.