Alkalmatlan Orbán nemrég még azt mondta, most a vírus védekezik, ma pedig belengette, akkora a baj, hogy újabb szigorítások is jöhetnek

Rossz hír: A miniszterelnök úgy elvesztette a fonalat, mint Kósa Lajos vagy Németh Szilárd egy műveltségi vetélkedőn. 

"Szuperhős", majd felelősséget hárító, visszavonulót fújó, megfutamodó miniszterelnök, aki már mostanra leplezni sem képes, hogy válságkezelése, és ő maga is megbukott. Ki az? 

A válasz mára milliók számára egyértelmű: Orbán Viktor. 

Olvasóinkat megkímélve attól a borzasztó élménytől, hogy végig kövessék, Orbán ezúttal milyen bullshiteket engedett az éterbe propagandarádiójában, zanzásítva közöljük, mi történt ma a Kossuth Rádióban, miután a miniszterelnök betotyogott, hogy ismét alternatív valóságba terelje egyre fogyó hallgatóságát. 

A helyzet drámaian romlik, a megbetegedések száma erőteljesen nőni fog a következő hetekben...Át kell nézni újra a vezénylési listákat az ápolók tekintetében, újra azt a készültséget kell visszahozni, ami november közepén jellemzett minket 

- ismételte el a tegnap már hallott mondatokat Orbán, aki nemrég még arról beszélt, hogy most már mi támadunk, és a vírusnak kell védekeznie, és aki épp azt próbálja beadni az embereknek, hogy a nemzeti konzultációval a nyitással kapcsolatos véleményükre kíváncsi. 

A vírusmatematikusokkal egyeztető, érdekes módon támadó kormányfő szerint 

A következő néhány nap dönti el, hogy kell-e szigorítani tovább.  

Azért még maradt valami tanácstalan Viktor nagyotmondásából. Természetesen az EU-t is megemlítette (nem mindig tesz így, csak később derült ki például az is, hogy az általa melldöngetve bejelentett, cégeknek nyújtott 10 milliós ingyenhitelt nem hazánk erős és büszke kormánya, hanem az EU állja - a szerk.), mondván onnan lassan érkeznek a vakcinák, majd közölte, “2,5 millió regisztráltunk van, húsvétra az összes regisztrált megkapja az első oltását. Ha ide eljutunk, akkor Európában itt lesz a legnagyobb átoltottság.” Ja, és természetesen a harmadik hullám miatt veszélybe kerülő munkahelyeket is megvédi majd. 

A kérdés már csak az, hogy tőle ki fogja megvédeni az országot? Már azt, ami még maradt belőle.