A KDNP Korózs Lajos-díjat osztogat

Azért, mert "a baloldal álhíreket terjeszt az oltással kapcsaolatban". A "díj" pont annyira jelentőségteljes, eredeti és hasznos, mint a KDNP jelenléte a magyar politikai palettán.

Csak, hogy a jelentőségteljes Nacsa Lőrincet megfelelően el tudjuk helyezni a magyar közéleti térben, egy kis emlékeztető: E portálon is számtalanszor felhívtuk már a figyelmet a Fidelitas magasértelmiségi megnyilvánulásaira, de az ifjú kereszténydemokraták is pariban voltak/vannak a korábban Böröcz László vezette kócerájjal. Nekik van Nacsa Lőrincük, akinek lénye legalább annyira ciki, mint Kövér László bajsza vagy Koncz Zsófia olasz zászlós kampánya.

Ezt meg is mutatta már az ATV stúdiójában.

Szóval ő, a keresztényhazafi hétfőn az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában kiemelte: a Korózs-díj azoknak jár, "akik a legnagyobb álhírterjesztők, és akik támadják a védekezésben részt vevő szakembereket és  hatóságokat. Méltó díjazott volt korábban Szabó Tímea (Párbeszéd) és Hadházy Ákos (független) képviselő" - mondta.

Olvasóinktól várnánk az ötleteket, hogy milyen díjat érdemelne Nacsa Lőrinc. De az is lehet, hogy Nacsa Lőrinc-díjat lenne érdemes osztogatni a Fidesz-KDNP-frakción belül, mert sok olyan tehetség lelőhelye az, mint ő. A legfrankóbb díjakat pedig 2022-ben lehet majd odaítélni nekik.

Korózs Lajos "kamuvideója" egyébként hónapok óta a vezérfonalát képezi a kormánypárti "járványkezelésnek". Igen, nem elírás, ők úgy kezelik a járványt, hogy Korózs Lajos "mongyonle". "Mongyonle", mert amúgy Korózs Lajos a népjóléti bizottság elnöke. Ez pedig még inkább kapóra jött a kormánypártoknak, mint korábban bármikor. A Fidesz és a KDNP parlamenti képviselői ugyanis kiötlötték, hogy mindaddig nem vesznek részt az Országgyűlés népjóléti bizottságának járványügyi napirendjein, ameddig a "kamuvideós Korózs Lajos nem kér bocsánatot és nem távozik a testület éléről".

Így itt nem, vagy itt sem kell a járványkezelés részleteiről felelősséggel beszélni. Mert nem is nagyon tudnának.