Vajon kit rejtegettek a repülőtéren, amikor visszatért a Maldív-szigetekről a NER luxusgépe?

Az Alfahír munkatársa annak próbált utánajárni, kik lehetnek azok a kiváltságos emberek, akik a járvány és a válság dacára kedvükre repkedhetnek és ilyenkor is élvezhetik a tengert. 

Végül nem derült ki, ezúttal ki használta a NER kedvenc luxusgépét, mellyel korábban Orbán Viktor és malacperselye, Mészáros Lölőke is röppent már.

alfahir

Feltehetően nagyon fontos személy lehetett, és nagyon ciki lett volna, ha fény derül kilétére, mert mindent elkövettek annak érdekében, hogy ne kerüljön nyilvánosságra, kiről, kikről van szó: 

Kisbusszal beálltak elém, hogy ne láthassam, kik szállnak ki a gépből. Többször elsétáltak előttem esernyővel a biztonságiak, majd be is néztek a kocsimba, hogy mit csinálok. Amikor végre kiszálltak a személyek, akkor meg sima kézi zseblámpával villogtak, hogy véletlenül se sikerüljön képet lőnöm - árulta el az Alfahír munkatársa.

alfahir_

Miután a gép utasai autóval folytatták útjukat, hazaindult, ekkor azonban arra lett figyelmes, hogy követik. 

Egészen a Határ útig követtek. Ekkor elkezdtem cikkcakkban közlekedni, kis utcákba behajtani, de továbbra is mögöttem voltak. Cseles manőverekkel az egyiket sikerült leráznom, de a Mercedes, ha gyorsítottam, ő is gyorsított, ha lekanyarodtam, ő is lekanyarodott. Egy kisteherautó megelőzésével sikerült megzavarnom, és hirtelen elvesztett a sofőr. Gyorsan leparkoltam és lekapcsoltam a lámpákat, de megint kiszúrt és mellém hajtott, majd továbbment. Tettem még pár kört, hogy biztosra vegyem, nem fognak hazáig utánam jönni - fogalmazott.

 
Fotók: Alfahír