A 30 éve magángéppel repkedő Orbán házi médiája kiakadt Jakab Péter fizetésén

Saját sofőr mellett 2,4 milliós fizetést is magáénak tudhat Jakab Péter - írja az Origo. Az az Origo, akinek alighanem minden munkatársát a NER tartja el, vagyis tulajdonképpen Orbán Viktor. Az az Orbán Viktor, aki saját bevallása szerint is magángéppel repked 30 éve, és akinek pénztárcája maga Mészáros lőrinc. 

"Miközben közel két és félmilliót keres havonta Jakab Péter, valamint egy antiszemita sofőr furikázza, addig a Jobbik elnöke meglehetősen erőltetett módon úgy próbálja mutatni magát az emberek előtt, hogy ő valójában egy teljesen átlagos életet élő kisember"- írja a lakáj.

Az Origo "szakmaiságának" kiröhögése után eszünkbe juthat, hogy Orbán Viktor mintegy három évtizede játsza a nép egyszerű gyermekét úgy, hogy közben Garancsi István oligarcha repteti BL-mérközésekre. 

Orbán erről azt mondta: mindenkinek kuss a neve, ő 30 éve is így utazott, most is így utazik, és ezután is így fog. 

A magyar kormányfő a zsebében tudva Mészáros Lőrinc 500 milliárdját trottyos nadrágban jár az EU-csúcsokra, kovászos uborkával kormányülésre, libafos színű gyűröttingben a kötcsei divathétvégékre és tökfőzeléket tol az arcába a Karmelitában is. Mert ő ugyebár a nép egyszerű gyermeke, akinek egy forint megtakarítása sincs.

Az Origo munkatársainak ettől nem szakad le az arca, csak Jakab Péter fizetésétől. Ja, amúgy a képviselők fizetése az átlagkeresethez van kötve, amit btw. a Fidesz-KDNP szavazott meg. A legjobban éppen Kövér László járt. A házelnök juttatása márciusban 290 ezer forinttal nőtt, a fizetése így már több, mint 3 millió forint.

De persze, a nertársak világossá tették már párszor: a luxus csak az ő kiváltságuk