Bohár Dániel a Pesti TV médiamunkásaival több szabályt megszegve vidáman falatozgatott a Képviselői Irodaház aulájában

Úgy tűnik, a fideszes Pesti TV-re nem vonatkoznak a jarvanyügyi szabályok. Ahogy általában a fideszes politkusokra sem.

Az alábbi képek kedden készültek a budapesti Képviselői Irodaházban. Olvasónk kapta lencsevégre, ahogy a Pest TV munkatársai Bohár Dániel orbánista percemberrel az élen permanens nyugalommal falatoznak, természetesen maszk nélkül ott, ahol egyébként már az ebédlő is zárva van, ugyanis tilos helyben fogyasztani. Ezzel kapásból két szabályt is megszegtek: a maszkviselésre, illetve az étkezésre vonatkozót. Ők úgy érzik, a képzelt hatalmi magaslaton rájuk nem vonatkoznak a járványügyi szabályok.


A Pesti TV bedezsoltja, Bohár Dániel egyébként olyan propagandista, aki nem csak az orbánista médiumnál veszi fel a fizetését, hanem a közpénzszivattyúként működő lakájintézet, az Alapjogokért Központ Központinfóját is felolvasgatja. Aligha kedvességből.

"Mindig is tudtam, hogy magyarnak lenni a legnagyobb öröm, de közben felelősség. A hazáért dolgozom minden nap, minden erőmmel" - állítja magáról Bohár Dániel a Pesti TV honlapján. A hazáért munkálkodás pedig többnyire abban merül ki, hogy a magyar televíziózás legfájdalmasabb trash-csatornáján libernyákozik. Valószínűleg most is azért ebédelt meg kényelmesen a Képviselői Irodaházban, hogy valamelyik ellenzéki politikusoról, dolgozóról készítsen olyasmi anyagot, amit a köztévé szokott Jakab Péterről.

Bár a kormánypárti politikusok is számtalan alkalommal szegték már meg a járványügyi szabályokat, 1,3 milliárdot kaszáltak tavaly a szabályokat megszegő földi halandókon.

A büntetgetés jól megy annak ellenére, hogy bár az ellenzék egy éve követeli például, hogy ingyenes maszkokkal lássák el az állampolgárokat, azt nem sikerült teljesíteni. Akárcsak az ország vezetői részéről a példamutatást. Úgy tűnik, ebbe a sorban a Fidesz kitartottjai is hűen követik a munkaadóikat.