Love me tender: 20 milliós gyűrűvel jegyezte el Várkonyi Andreát "üzletember" párja

A Blikk a Mokka keddi adásában szúrta ki a méregdrága eljegyzési gyűrűt a tévés ujján, akinek nemrég Mészáros Lőrinchez köthető villába jegyezte be médiacégét. 

A lapnál nem matematikusok dolgoznak, a gyűrű árát egy ékszerésztől kérdezték meg. Nem egy bizsuról van szó, de a luxus sem váratlan fordulat az esetében: mióta nyilvánvalóan rosszindulatú pletykák összehozták Várkonyit Orbán malacperselyével, varázslatos dolgok történtek a hölggyel. Céget alapított, most pedig eljegyezték, ráadásul egy lakás árával megegyező értékű gyűrűvel. 

Nagyon sokan találgattak tavaly nyáron, miért válik az ország leggazdagabbika, Orbán Viktor dublőre. A Facebookon - melynek alapítójánál nem véletlenül okosabb Mészáros Lőrinc – még mindig az a gonosz pletyka terjed, hogy az egykori gázszerelőre újra rátalált a szerelem, és nem is akárkivel gabalyodott össze.

  

várkonyi

Az alábbi tények pedig kizárólag az élet különös véletlenjeinek furcsa egybeesései:

- Éppen augusztusban jelentették be, hogy a Mészáros Lőrinc érdekeltségében lévő Life TV-nél melyik műsorban lesz látható a riporter, de egy szűkszavű közleményben pár nappal később váratlanul közölték: Várkonyi távozik a televíziótól, ami egyébként Mészárosné Kelemen Beatrix tulajdona

- Miután rosszindulatú pletykák összehozták Várkonyi Andreát Mészáros Lőrinccel, tízmillió forintos alaptőkével céget alapított. A Whitedog Media Kft. nevű vállalatot reklámügyi tevékenységre és filmgyártásra hozta létre.

Nem olyan régen, idén januárban derült ki, hogy a Whitedog Mediát pont véletlenül Mészáros Lőrinc és Vida József TV2-tulajdonoshoz kapcsolható villába jegyezték be, ami az Andrássy út 105. szám alatt található. Várkonyi erről a Népszavának akkor csak annyit mondott, hogy cége piaci alapon bérli az irodát. Érdekesség, hogy egy a Telex birtokába jutott képen a tévés és Mészáros Lőrinc együtt szerepelnek. Véletlenül.

-  Februárban a 24.hu megtudta, hogy nem ez az egyetlen kapcsolat kettejük között: Mészárosék Várkonyi cégére bízták a cégcsoport társadalmi felelősségvállalási programjának keretében elindított High Tech Suli pályázatot. A cél nemes, iskolákat támogatnak digitális tantermek kialakításával, illetve a tanárok informatikai továbbképzésével. A pályázat lezárult, honlapjuk szerint öt iskola örülhet digitális tanteremnek és tanári továbbképzésnek. A lap értesüléseit Várkonyi Andrea írásban erősítette meg. Mint fogalmazott:

"Megtiszteltetés volt számunkra, hogy a Mészáros Csoport a WhiteDog Mediát bízta meg jótékonysági programjának kreatív fejlesztésével és menedzselésével, minden ügynökség életében rendkívüli, amikor egy ilyen nemes célért dolgozhat. A pályázat bírálóbizottságába természetesen szakmai, támogatói és ügynökségi oldalról is érkeztek delegáltak."

Egy biztos: Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc a mémeken már összejöttek.