Fidesznyaller: "Gyurcsányozni ér, kell, sőt, kötelező!"

Fidesznek gyakorlatilag 2002 óta az egyetlen politikai programpontja, hogy "Gyurcsány", amihez kiegészítésképp hozzájönnek a „Soros” és a „migráns” jeszavak. 11 éve kormányoznak Orbánék, de még mindig Gyurcsányék miatt nincs munkahely, szar az egészségügy, az oktatás stb. És ugyebár tudjuk, hogy a vírus is miattuk terjed, mert Dobrev Klára végigfertőzte a fél országot. De immár hivatalos, hogy a kitartott Orbánnyallereknek „gyurcsányozni ér, kell, sőt, kötelező”.

A Troll c. műsornak nevezett valamit a legelvakultabb orbánistákon kívül esetleg csak az önsorsrontók nézik meg időről időre, illetve azok, akik élvezni szeretnék a trash műfaj szórakoztató hatásait, mint a Pesti TV esetében. Így természetesen mi sem láttuk, most épp min vihorásznak a szintalattinál is százszor mélyebb szervilis gödrökbe avászkodó médiaipari aprómunkások, de egy kissé mazochista olvasónk felhívta a figyelmünket, hogy mekkora baromságot mondott a Pindroch Tamás nevű, Fidesz által eltartott nerisztáni csinovnyik egy héttel ezelőtt. Erről már írtunk. Ugyanebben a színvonalas adásban azonban egy másik fontos tételmondat is elhangzott, az már egy Kacsoh Dániel nevű Fidesz által eltartottól:

„Gyurcsányozni ér, kell, sőt, kötelező!"

- mondta ezt röviden, tömören arra vonatkozóan, hogy a 444 összeszámolta, hogy az M1 (közpénzből fenntartott köztelevízió) március 2-i esti híradója 23-szor említette Gyurcsány Ferenc nevét különböző sátáni tettekkel összefüggésben.

Szóvel, Kacsoh Dániel szerint az adófizetők pénzén kötelező Gyurcsányozni. Igaz, Orbánozni nem is lehet, mert az M1-nél már korábban közölték, hogy aki nem a NER felszopója, az ki van rúgva. Sőt, az Orbánnyallerek ars poeticája is elhangzott a héten:

„Nem szarok oda, ahol eszek.”

Tehát ennyi. Marad a „gyurcsányozás”, mint választási program.