Meglehet, hogy a 20 milliós gyűrű után dubaji úttal lepte meg Várkonyi Andreát Mészáros Lőrinc

Minden jel arra utal, hogy a világjárvány közepén Mészáros Lőrinc, újdonsült felesége, Várkonyi Andrea, fia, az ifjabb Lőrinc, illetve egy ugyancsak Andrea nevű hölgy a nem hivatalos kormányzati luxusgép, az OE-LEM lajstromjelű Bombardier fedélzetén utazott Dubajba március 12-én. Az erről szóló repülési dokumentumnak tűnő e-mailt Hadházy Ákos tette ki a Facebookra.

Már megírtuk, hogy a múlt pénteken már blokkolt jeladóval repült az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városába a NER kedvenc luxusgépe, miután ezt megelőzően az Alfahír megpróbálta kideríteni, kiket szállított, az akkor éppen a Maldív-szigetekről visszatérő repülő. 

Most nagyon úgy tűnik, megvan, hogy kik ültek rajta. Többek között Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea.

A dokumentum valódisága nem lenne váratlan, hsizen Várkonyi Andreának nagyon jól megy mostanság: mióta internetes pletykák összehozták Orbán malacperselyével, varázslatos dolgok történtek a hölggyel:

- A Blikk a Mokka múlt heti adásában szúrta ki, hogy egy méregdrága, 20 millió forintos eljegyzési gyűrűt röhög Várkonyi ujján.

- Éppen augusztusban jelentették be, hogy a Mészáros Lőrinc érdekeltségében lévő Life TV-nél melyik műsorban lesz látható a riporter, de egy szűkszavű közleményben pár nappal később váratlanul közölték: Várkonyi távozik a televíziótól, ami egyébként Mészárosné Kelemen Beatrix tulajdona

- Miután rosszindulatú pletykák összehozták Várkonyi Andreát Mészáros Lőrinccel, tízmillió forintos alaptőkével céget alapított. A Whitedog Media Kft. nevű vállalatot reklámügyi tevékenységre és filmgyártásra hozta létre.

Nem olyan régen, idén januárban derült ki, hogy a Whitedog Mediát pont véletlenül Mészáros Lőrinc és Vida József TV2-tulajdonoshoz kapcsolható villába jegyezték be, ami az Andrássy út 105. szám alatt található. Várkonyi erről a Népszavának akkor csak annyit mondott, hogy cége piaci alapon bérli az irodát. Érdekesség, hogy egy a Telex birtokába jutott képen a tévés és Mészáros Lőrinc együtt szerepelnek. Véletlenül.

- Februárban a 24.hu megtudta, hogy nem ez az egyetlen kapcsolat kettejük között: Mészárosék Várkonyi cégére bízták a cégcsoport társadalmi felelősségvállalási programjának keretében elindított High Tech Suli pályázatot. A cél nemes, iskolákat támogatnak digitális tantermek kialakításával, illetve a tanárok informatikai továbbképzésével. A pályázat lezárult, honlapjuk szerint öt iskola örülhet digitális tanteremnek és tanári továbbképzésnek. A lap értesüléseit Várkonyi Andrea írásban erősítette meg. Mint fogalmazott:

"Megtiszteltetés volt számunkra, hogy a Mészáros Csoport a WhiteDog Mediát bízta meg jótékonysági programjának kreatív fejlesztésével és menedzselésével, minden ügynökség életében rendkívüli, amikor egy ilyen nemes célért dolgozhat. A pályázat bírálóbizottságába természetesen szakmai, támogatói és ügynökségi oldalról is érkeztek delegáltak."

Bizonyára a NER luxusgépével is megtiszteltetés lehet utani, 20 milliós gyűrűvel az ujján. Lehet, hogy Dubajban volt a nászút?

Azért arról is emlékezzünk meg egy röpke pillanatig, hogy Orbán Viktor eközben Jakab Péterről hazudja, hogy luxusban él, mert felveszi a törvényes képviselői fizetését. Ja, és éppen március elején kérte meg a magyarokat arra,hogy "veszélyes helyekre tervezett luxusvakációkat halasszák el".