Röhejesen kevés embert érdekelt Orbánék nemzeti konzultációja

Még a Fidesz-szavazókat sem hozta lázba az a konzultáció, aminek valójában semmi értelme nem volt.

Mint ismert, szinte ahogy elindult a nyitásról szóló nemzeti konzultáció, Orbánék bejelentették, hogy zárni kell. És bár két hete "zártak", a koronavírus-járvány harmadik hulláma még mindig emelkedő fázisban van. A hétvégén kiderült, mindennek ellenére hányan vették rá magukat, hogy értelmetlen kérdésekre adjanak értelmetlen válaszokat az interneten: 

Dömötör Csaba köszönetet mondott annak az 528 ezer embernek, aki elmondta a véleményét. 

A kormány változatlanul azt hazudja, hogy e reakciók alapján készítik el az ún. "újraindítási tervet". Pedig Orbánéknak sokkal inkább arra volt szükségük, hogy a dilettáns intézkedéseiket úgy állítsák be, mintha a magyar emberek döntöttek volna ezekről.

Jelen pillanatban Magyarország választópolgárainak száma közel 8 millió fő. Ebből 528 ezer embert érdekelt, hogy Orbán Viktor miről és hogyan próbál épp hazudni.

Dömötör Csabának talán nem az online konzultáció százalékos eredményeiről kellett volna beszélnie, hanem arról, hogy mit árul el róluk az az adat, hogy a lakosságnak csak ilyen csekély hányadát tudták megszólítani egy súlyos járványhelyzet közepén.