Németh Szilárd megint moslékot főzött a hétvégén, majd "desszertként" nem bírt elmondani értelmesen két mondatot - videó

A járványhelyzetben tevékenységéért milliós jutalmat kapó prolihisztor maradék pörköltből rittyentett hortobágyi húsos palacsintát, majd nyakon öntötte egy kis joghurtos-hagymás öntettel. 

Nem tudjuk, hogy ez, netán az a kiábrándítóbb, hogy a fideszes politikus közben két mondatot nem tudott elmondani helyesen. Döntsék el önök! 

 

Németh Szilárd egyébként az a fajta politikusi karakter, akiről nem tudjuk, hogyan kerülhetett abba a pozícióba, amiben van. Úgy tűnik azonban, maga Németh Szilárd se nagyon tudja, hogy került oda, ahol van. Ezt legfőképpen az bizonyítja, hogy étkezési szokásain túl gyakorlatilag semmit nem tud megosztani a követőivel, ami közérdeklődésre tarthat számot. Persze, az sem tart közérdeklődésre számot, hogy mit eszik, de Szilárdot ez nem zavarja, teszi, amit tud: eszik, iszik, posztol. Az ő esetében azonban szó sem lehet proliságról, ő ugye egy angol lord lenne, ha nem a magyar polgárosodás eszméjének megtestesítőjeként jött volna a világra.