Orbán újabb propagandavideókkal jelentkezett, de megint csak összevissza beszélt - videó

A miniszterelnök tegnap megint propagandavideókban bukkant fel, természetesen a kamerák is jelen voltak, mert azok nélkül nem hakni a hakni!

Amíg minden 65 fölötti, oltásra regisztrált honfitársunkat nem oltottuk be, addig az újranyitást nem kezdhetjük meg 

 - mondta most a populista politikus, igaz, nemrég még azt harsogták, hogy húsvétig beoltanak mindenkit, aki regisztrált. 

Persze időben meghozott, felelős döntésekkel már feltételezhetően nyithatnánk, mint Ausztria egyes részein, vagy éppen ahogyan Izraelben is teszik. Csakhogy Orbán már ősszel hagyta, hogy a vírus diktálja a tempót, így aztán jöttek az újabb zárások, látszatintézkedések, szektorok mentek tönkre, nyitás helyett pedig most jön a 

négyzetméter alapú korlátozás a boltokban, no meg a plázaszabály. 

 

Szóval nemzeti konzultáció ide, az oltásokkal kapcsolatos nagyotmondások oda, Orbán Viktor most már inkább azt mondta: 

Egy hónapig még a nyitáson dolgoznak. 

 

Dicséretes, hogy a kormányfő végre szakemberekkel is találkozott, egy éve kellett volna megtennie ezt, és nem Müller Cecíliával, Kásler Miklóssal, Kósa Lajossal és hasonló kóklerekkel "kezelnie" a járványt. Akkor talán nem mentek volna tönkre tízezrek, és nem foglalna el Magyarország lesújtó helyet a lakosságarányos halálozási listán

És ha nem hazánk lenne egyik az egész EU egyik legkorruptabb országa, ahol a kormány csak a hatalma megszilárdításával, és a strómanok egyre nagyobbra hízlalásával foglalkozik...De túl sok a ha. Ez van. 2022-ig biztosan.