Összenő, ami összetartozik: Fideszes képviselő indul a Mi Hazánk színeiben

Sokszor írtunk már a Mi Hazánk és a Fidesz meghitt kapcsolatáról, úgy tűnik, mostanra ők is szép lassan felvállalják az érzelmeiket.

Történt, hogy szerdán a Mi Hazánk Mozgalom Dombóváron jelentett be országgyűlési képviselő-jelöltet, akinek a neve Tobak Gábor. És hogy ez miért bír hírértékkel? Csak, mert Tobak Gábor éppen a Fidesz-KDNP színeiben ül a település önkormányzatának képviselő-testületben.

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely mind a 106 választókerületben önálló képviselőjelöltet állít, hogy azoknak is legyen választási lehetősége, akik sem a Fidesz urambátyám rendszerét, sem a Gyurcsány Ferenc vezetésével egyesült balliberális tömböt nem akarják támogatni 

- írja Dúró Dóra a Facebookon, ami elég szórakoztató elem annak tudatában, hogy a posztban éppen egy olyan jelöltet harangoz be, aki jelenleg is a Fidesz urambátyám rendszerében dolgozik. Mondhatnánk úgyis, hogy a világ legrövidebb könyvének címe az lehetne, hogy:

"Tények, melyek azt mutatják, hogy Dúró Dóra hiteles politikus"

Posztjában amúgy csak annyit írt a könyvégető, hogy Tobak Gábor önkormányzati képviselő. Azt "kifelejtette", hogy a Fidesz önkormányzati képviselője. A hiteles tájékoztatás jegyében.

forrás: választás.hu

Bizonyára ez egy kiváló lépés a Fidesz urambátyám rendszerének felszámolásához vezető úton. Ja, nem.