Vajon a Fidesz az Üzbég-Magyar Burgonyakutató Központtal már a 2022-es választásra készül?

Mással nem igazán sikerült mostanság megszólítani a választópolgárokat, csak krumplival. A 2022-es országgyűlési választásra valószínűleg rengeteg zsákra szüksége lesz a Fidesznek, ha az összefogással szemben meg akarja őrizni a hatalmát.

A Fidesz számtalanszor bizonyította, hogy nem programmal akarnak választópolgárokat megszólítani, hanem inkább a XXI. század júdáspénzével, zsák krumplikkal. A NER legmocskosabb működési mechanizmusa fedte fel magát októberben a borsodi időközi választáson, amikor megint a szervezett szállítássá és krumpliosztássá silányult a választójog. 

A módszerek valószínűleg 2022-re sem fognak változni, és talán ez lehet az oka, hogy Nagy István agrárminiszter a héten nagy örömmel jelentette be, hogy Taskentben felavathatták az Üzbég-Magyar Burgonyakutató Központot. Kinek, mi az öröm ugyebár egy súlyos járványhelyzet közepén.

Orbán Viktor, a Krumplikirály amúgy azt is kiemelte itt, hogy a magyar-üzbég kapcsolatok biztos lábakon állnak, és ezt onnan is lehet tudni, hogy bár a járvány miatt a világkereskedelem volumene csökkent, a magyar-üzbég kereskedelemé növekedett, méghozzá jelentős mértékben. Ez azt mutatja, hogy van benne lehetőség, amelyet okos politikával tovább növelhetnek - mutatott rá.

Megjegyezte: a két ország együttműködhet a nukleáris energia területén is, és a gyógyszeriparban is látnak lehetőséget.

Elvégre, űrprogramunk már van, a nukleáris energia is kéne a válság közepén. De mind közül a legfontosabb: 2022-re legyen elég burgonya a szavazatszerzéshez.