Miközben az ellenzéki pártok az oltás mellett kampányolnak, a Fidesz szerint aláírást gyűjtenek a vakcinák ellen

Az Orbán-kormány sátáni pártjai olyan permanens könnyedséggel írják át a valóságot, mint ahogy Mészáros Lőrinc bekaszálja a közbeszerzéseket.

Az oltás az egyetlen módja annak, hogy legyőzzük a koronavírust, és visszakapjuk az életünket. Minden magyar, aki jelentkezik, kaphassa meg a védőoltást! 

- üzenték húsvétkor az ellenzéki pártok közös közleményben, rámutatva, hogy Orbán hiába próbálja „újabb hazugságkampánnyal az ellenzékre kenni a felelősséget”, ők igenis az oltás mellett vannak.

Mindez azonban egyetlen percig nem zavarta a Fideszt abban, hogy ebből is egy ordas hazugságot gyártsanak. A kormánypárt közleményben reagált a fenti videóra, így:

A baloldali pártok ma is aláírásokat gyűjtenek a kínai és az orosz vakcinák ellen. Miközben másokat lebeszélnek, magukat bezzeg sorban beoltatják. A baloldali pártok felelőtlen kampányának az áldozata az ő önkormányzati képviselőjük is, aki nem fogadta el a kínai vakcinát, majd megbetegedett és meghalt! A brüsszeli vakcinaszállítások lassúsága miatt keleti vakcinák nélkül egymillióval kevesebb ember lenne beoltva ma Magyarországon. Felszólítjuk a baloldali pártokat, hagyják abba a vakcinák elleni aláírásgyűjtést és a kórházak, rendelőintézetek felelőtlen rágalmazását!

Magyarország történelmének legsötétebb lapjaira ez az iromány is egészen biztosan felkerül. Mindez 2022 után remélhetőleg elrettentő példaként kerül majd a tankönyvekbe azzal a felütéssel: soha ne engedjétek, hogy ez újra megtörténhessen!