"A hatalomhoz és a zsákmányolt vagyonhoz betegesen ragaszkodó Orbánnak semmi sem drága!"

A magyar néppárt közleményben ítélte el a "goebbelsi hazugságkampányt" folytató kormányt.

Jobbik megjegyzi, Orbánék és az általuk kézivezérelt propagandagépezet egy éve harsogja, hogy az ellenzék miatt léket kapott léket kapott a járvány elleni védekezés. Mára pedig már attól sem riadnak vissza, hogy halálkampányba kezdjenek az ellenzéki politikusok ellen és hazugságokat állítsanak róluk.

A közlemény arra is kitér, hogy feltételezhetően Orbánék ettől a kampányuktól ismét a kormánypárti szavazók aktivizálását várják, ahogyan azt a Soros ellen folytatott hadjárat során is tették. A Jobbik szerint azonban néhány álszent fideszes lebukása után az embereket már nem lehet becsapni, és pontosan tudják, miről szól Orbán kormányzása.

A hatalomhoz és a zsákmányolt vagyonhoz betegesen ragaszkodó Orbánnak semmi sem drága!

Egy éve szajkózza az Orbán-kormány és a 133 fős papagájkommandó, valamint a közmédiának csúfolt propagandagépezet, hogy az ellenzék miatt léket kapott a járvány elleni védekezés. Azóta Orbánék már eljutottak oda, hogy az ellenzéki politikusok ellen halálkampányba kezdenek, és nyilvánvaló hazugságokat állítanak róluk. Ez a lépés azonban csupán azt bizonyítja, hogy Orbánék most tényleg tartanak a kormányváltástól és a felelősségre vonástól, vagyis a hatalomhoz és a zsákmányolt vagyonhoz betegesen ragaszkodó Orbánnak semmi sem drága!

Nyilván azt gondolják, hogy ez a goebbelsi hazugságkampány megint hasonló felhajtóerőt jelent majd a kormánypárti szavazóknál, mint a Soros Györggyel való riogatás, meg a csúnya Brüsszel elleni kamuszabadságharc. Csakhogy azóta eltelt néhány év, túl vagyunk egy-két álszent fideszes látványos lebukásán, egyre több embernek lett nyilvánvaló, hogy nap mint nap az Orbán vezette maffiakormány lopja el a pénzüket, a korábbi fideszes szavazók is szembesültek a válságkezelésnek csúfolt folyamatos közpénzsíbolással, a kudarcos és dilettáns járványkezeléssel, meg azért egy picit más is az ország fele ellen hazugsághadjáratot indítani, mint távoli, mesterségesen kreált ellenségképek ellen. Ezzel a polgárháborús propagandával Orbán és bűnbandája csak azt bizonyítja, hogy a lopott zsákmányért és a hatalom megtartása érdekében bármire képesek. De ki kell ábrándítanunk Orbánt és a bűntársait is, ugyanis hiába kapálóznak, hogy magukkal rántsák a mélybe az országot, 2022-ben csak ők fognak bukni és kerülnek oda, ahova valók, Magyarország pedig győzni fog!

Első lépésként vissza fogjuk venni az Orbán-család és a strómanjaik zsebébe átjátszott ezermilliárdokat, amiket arra fordíthatunk végre, amire kaptuk Európától: a magyar emberek és családok jólétére!

Jobbik Magyarországért Mozgalom, a magyar néppárt