Deutsch Orbán jövedelméről, Mészáros gazdagodásáról és a magyar sajtó helyzetéről is beszélt - csak ott hibázott, hogy nem április 1-jén tette mindezt

Akkor humorosnak tűnt volna, így pusztán végtelenül szervilisnek.

Deutsch “Ennyi” Tamás elemi erejű interjút adott a Telexnek. Nem égetnénk ki teljesen a hét első napján kedves olvasóinkat, így a roppant színvonalas gondolatok közül csak néhányat emelnénk ki. 

A fideszes politikus megjegyezte többek között, hogy szerinte a Fidesz-közeli befektetők „sajnos nem vásárolták fel a fél sajtót”, aki pedig újságokat vagy tévéket vett, az ezt nem kényszerből tette. Bár, ha őszinték akarunk lenni (márpedig ezen a portálon a Fidesz-médiával ellentétben ez alapkövetelmény - a szerk.), ebben a kijelentésben van igazság. A Fidesz-közeli befektetők ugyanis valóban nem a fél sajtót, hanem jóval nagyobb szeletet vágtak már zsebre. 

Könnyesre nevethetjük a szemünket akkor is, amikor azon sorokat olvassuk, ahol Deutsch éppen pártja Európai Néppártból való kilépéséről értekezik, és megjegyzi, ő már jó egy éve a távozás pártján állt. Különösen kacagtatóvá válik mindez, ha felidézzük, hogy éppen ő volt az, aki több ízben esedezett Manfred Weber bocsánatáért

A sohasem drogozó fideszes még ezt is tudta fokozni, Orbán jövedelmével kapcsolatban ugyanis kifejtette: 

Öt gyereke van, építtetett egy családi házat és hétvégi házat is, tehát van mire költenie. Az a legális jövedelem, amihez hozzájutott, annak a felhasználása teljesen normálisan követhető. 

Mészáros mesés gazdagodásához pedig szerinte annyi köze van a miniszterelnöknek, hogy “Orbán csinált egy olyan sikeres gazdaságpolitikát, ami sok ember számára megteremtette a tisztességes gazdagodás lehetőségét.” 

Végül minden kétséget eloszlatva leszögezte azt is, hogy  

Orbán Viktor nem ragaszkodik a hatalomhoz. 

Deutsch Tamás interjújával egyetlen gond van: Nem április 1-jére időzítették, tényleg csak "ennyi"...