Az oltásellenesség csökken, az Orbán-ellenesség nő

Csúcsra járatja a kormány propagandagépezete, hogy az ellenzék oltásellenes. Dacára annak, hogy az ellenzéki pártvezetők már közös videóban is kifejezték: az oltás az egyetlen megoldás arra, hogy visszakapjuk a korábbi életünket. 

Valójában, ami a kormány szerint oltásellenesség, az sokkal inkább egy bizalmi válság Orbán Viktorral és bátor embereivel szemben. Ami az elmúlt egy évben, látva Orbán hatalmi törekvéseit, a válsághelyzetben elmaradó valós segítségnyújtást, a kudarcos járványkezelést, valamint néhány álszent fideszes lebukását, tovább mélyült. Egy biztos:
  
Magyarországon ma nem tekinthető oltásellenesnek az, aki azt szeretné, hogy a magyar emberek bevizsgált, biztonságos vakcinához jussanak. Merthogy amellett, hogy oltásra buzdítanak, éppen ezt követelik az ellenzéki pártok, a Fideszt persze mindez nem akadályozza meg abban, hogy ordas hazugságokat gyártsanak.

Pedig egy felelős ellenzéki párt feladata ebben a helyzetben pontosan az, hogy megvédje az ország lakosságát, és felelős kommunikációt folytasson. És ez lenne egy felelős kormány feladata is, sajnos ilyennel jelenleg nem rendelkezik az ország.