A Fidesz hétvégéje: Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány!

De beszéltek még arról is, hogy Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány és Gyurcsány.

Szombaton közös nyilatkozatban kérték az ellenzéki pártok, hogy a kormány törölje el a regisztrációt, és legyen elég a TAJ-kártya ahhoz, hogy valaki oltáshoz jusson. Erre az az Emberi Erőforrások Minisztériuma küldött az ATV-nek egy reakciót: Gyurcsány.

Az a baloldal beszél a regisztráció eltörléséről, amelynek a képviselői - többek között Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely és Jakab Péter - regisztráltak és már beoltatták magukat. Ez mindent elmond a kétszínűségükről. Magyarország ma az Európai Unió második legjobban teljesítő országa átoltottságban. A baloldal végig megpróbálta lebeszélni az embereket a keleti vakcinákról, ha rajtuk múlik, egymillióval kevesebben lennének ma beoltva.” 

Ennyi. pont.

Itt azonban még nem rét véget a Fidesz hétvégi Gyurcsányozó-showja. Hollik István például egy külön videónyilatkozatot készített arról, hogy "a baloldal vakcinaellenes kampányt folytat". Ez azért lehetett lényeges, mert eddig ezt csak 317352652465264246246762547645 alkalommal mondták el. Legalább annyiszor, mint ahány embert Tállai András szerint beoltottak Magyarországon.

Szóval, az ellenzék még korábban parlamenti vizsgálóbizottságot szeretett volna felállítani annak érdekében, hogy vizsgálják a kínai vakcina beszerzésével kacsolatos kormányzati tevékenységet, hiszen offhore-hátterű cégecskék is bekerültek a bizniszbe. Hollik Istvánnak erről az jutott eszébe, hogy... - figyelem, váratlan fordulat -, hogy Gyurcsány.

A baloldal vakcinaellenes kampányt folytat, ezt bizonyítja egy, a parlamenthez benyújtott határozati javaslat is, amelyet valamennyi baloldali párt aláírt - közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában. A videóban a határozati javaslatot is megmutatja, amin egyébként látszik, hogy a valóságnak köze nincs ahhoz, amit amúgy Hollik állít. Ez persze a fideszes szavazót nem szokta összezavarni.

Ha azt gondolnád, ennyi agyzsibbasztás még az orbánistáknak is elég két napra, tévedsz. Jött ugyanis az Úr napja, a Fidesz viszont nem pihent. Illetve egészen pontosan a KDNP, ha azt még létező politikai formációnak lehet nevezni.

Rétvári Bence a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában nyilvánult meg, ahol a változatosság kedvéért "a baloldal oltásellenessége" lett a téma.

Miközben a kormány azon az állásponton van, hogy "minél több oltást adunk be, annál több életet mentünk", addig a baloldal stratégiája az, hogy minél súlyosabbak a koronavírus-járvány következményei, annál könnyebben ragadhatják meg a hatalmat - mondta többek között e szavakat. A többi mondandója is nagyjából erről szólt, senkit nem fárasztanánk vele.

A lényeg, hogy Gyurcsány.